Blizanci: Mjesečni horoskop za JANUAR 2021. godine

0

Posao. Merkur će početkom januara da pravi konjunkciju sa Plutonom, što će vam dati usmjerenje i otvorene mogućnosti da pokrenete projekat koji će vam donijeti sigurnu i stabilnu zaradu i uvećati vaše finansije na duži rok. Mars će 06. Januara ući u znak Bika, što vas upozorava da se čuvate tajnih neprijatelja, jer bi neko mogao da vam spletkari iza leđa kako bi ostvario nezasluženu korist za sebe zahvaljujući vašem trudu i zalaganju.

Merkur 08. januara ulazi u znak Vodolije gdje će praviti konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom i donosi vam nove ideje kako da poboljšate vaše radne vještine i to dodatno unovčite. Bićete uspješni u prenošenju znanja i u saradnji sa inostranim partnerima.

Venera ulazi u znak Jarca i uvećava vaš platni promet, dajući vam bolji osjećaj za investicije i sticanje velikih suma novca. Jupiter će 17. januara praviti kvadrat sa Uranom, što vas upozorava da izbjegavate upuštanje u poslove i investiranje u oblasti gdje nemate dovoljno znanja i iskustva. Nepažnja bi vam mogla nanijeti gubitke. Umjesto toga, usmjerite investicije tamo gdje vas savjetuju autoriteti.

Sunce će u trećoj dekadi januara ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom, što će vam donijeti podršku nadređenih i mogućnost da napredujete na polju karijere. Dobićete nove i odgovornije pozicije, kao i neophodna sredstva da pokrenete projekat kojim ćete većim dijelom sami upravljati i gdje ćete biti u mogućnosti da pokažete svoje radne sposobnosti i konstruktivne ideje.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ostvarićete skladne, prijatne intimne trenutke uz voljenu osobu. Bićete više nego obično romantični, maštoviti, komunikativni i imaćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe. Trigon Venere sa Marsom će probuditi uspavane strasti, na radost vašeg partnera. Bićete složni u idejama kako da uredite zajednički prostor. Možda ćete kupiti zajedničku nekretninu.

Jupiter, koji vlada vašim poljem ljubavi, praviće u drugoj polovini januara kvadrat da Uranom. Neočekivano ćete otkriti neke tajne koje je partner krio od vas, što će dovesti do svađe i može dovesti do udaljavanja, čak i odlaska od partnera. Na sreću, konjunkcija Sunca sa Jupiterom omogućiće vam da prevaziđete ove teškoće i da uneste neophodne promjene u vezu.

Ako ste slobodni, prva polovina januara vam otvara niz mogućnosti za avanturu. Bićete u kontaktu sa više osoba i viđaćete se sa nekolicinom osoba koje vam se dopadaju.

Kada ih bolje upoznate, pažnju ćete pokloniti osobi koja umije da vas pokrene na akciju i koja vas podstiče da preuzmete inicijativu, kojoj se dopadaju vaši prijedlozi i sa kojom ćete imati veći broj zajedničkih interesovanja. U početku ćete biti zainteresovani za slobodnu vezu, što će odgovarati i vašem partneru.

Stariji Blizanci će upoznati osobu koja živi u inostranstvu, a sa kojom će sarađivati na zajedničkom projektu. Između vas dvoje će se razviti komunikacija koja će postati intimna i intenzivna. Počećete da održavate emotivnu vezu na daljinu.

Zdravlje. Mars, koji vlada vašim poljem zdravlja, će ući u znak Bika gdje je slab i u izgonu, što će dovesti do pada vašeg imuniteta. Bićete skloni upalama, lošoj cirkulaciji, prehladi i virusnim infekcijama.

Izbjegavajte velike fizičke napore, jer ćete se lako zamarati. Biće vam potrebno više odmora. Fizičku kondiciju održavajte u formi lakšim vježbama kao što je šetnja.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kaloričnu hranu, punu proteina i gradivnih materija. Riba i meso treba da budu sastavni dio vaše ishrane. Čorbe od miješanog povrća, uz pileće meso, će podići vaš imunitet.

Prijaće vam i riblja čorba kao i morski plodovi. Integralni hljeb, riba, sjemenke bundeve i suncokreta, ovsene pahuljice, jogurt, masline i smokve uzimajte često.

Srećni brojevi. 3, 10, 16, 21, 25.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info