Jarac: Godišnji horoskop za 2021. godinu

0

Posao. Saturn vas je dvije i po godine učio da budete strpljivi, mudri i uporni i sada je vrijeme da te lekcije i primijenite. Tokom 2021. godine će vam se više puta otvarati “šanse” za brzinske zarade – e tada je potrebno prvo sjesti i razmisliti da li je to za vas ili ne, ne zalijetati se.

Iako je vaš poslovni segment stabilan, finansijski nije, a te finansije najvećim dijelom možete pokvariti sopstvenom brzinom, impulsivnošću i željom da što prije dođete do novca. Otvaraće vam se vrata saradnji sa drugim gradovima i inostranstvom, a pružiće vam se mogućnost i da se oprobate u nečem potpuno novom.

Obratite pažnju na proljetni period, jer će vam on dati velike šanse da uspijete. U ovoj godini se učite vrijednosti novca. Zaradićete, ukoliko budete mudri.

Ljubav. U 2021. godini Jarčevi koji su u vezama moraće da se čuvaju svih tajni i tajnica, jer one mogu biti razlog za probleme pa čak i prekide odnosa. Oni koji su u bračnim zajednicama, pomenute stvari ne bi trebalo da vam prave problem, ali će zato on dolaziti sa druge strane – iz sektora finansija koje će, s vremena na vrijeme, biti pravi izvor rasprava između partnera i vas.

Do nesklada će dolaziti zato što kad vi budete u fazonu štednje, partner će željeti da troši i obrnuto. Periodi koji mogu donositi napetost su u prvim mjesecima godine, tokom ljeta i tokom novembra i decembra. Što se tiče tajni i tajnica, tu već nemamo neke konkretnije vremenske okvire – bukvalno je cijela 2021. godina jedna velika mogućnost da nešto prikrijete. I budete uhvaćeni.

Što se tiče slobodnih Jarčeva, januar, a naročito februar zaista može donijeti jednu interesantnu osobu u vaš život. Još jedna lijepa šansa, za one koji su spremni da se zaljube, jeste od aprila do juna i posljednja dva mjeseca u godini.

Zauzeti u 2021. godini uče da se mudrošću i strpljenjem postiže više nego raspravama, a slobodni da je ponekad potrebno svjesno staviti roze naočale na nos.

Zdravlje. Ishrana je stavka na koju morate obratiti posebnu pažnju. Povremeni problemi sa glavoboljama, kostima i kičmom – vaše hronične boljke. Potrebno vam je više kretanja, fizičke aktivnosti.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info