ZARA: 5 prekrasnih haljina koje ćemo nositi ove praznične sezone

0

Sezona praznika je pred nama, a kako biste izgledale fantastično i veoma moderno, birajte jednu (ili sve) od sljedećih ZARA haljina.

Maksi crna haljina


Maksi haljine su uvijek poželjne, a sezona praznika sigurno nije izuzetak. Ove praznične sezone, jedan od fantastičnih izbora svakako je i crna ZARA maksi košulja haljina, a koja vam može pomoći da dobijete fantastičan stajling. Odlična je i iz razloga što je njeno stilizovanje tako jednostavno, a imajući u vidu da je riječ o maksi haljini, možete je nositi u svim svečanim prilikama.

Metalik efekat


Svijetle i privlačne metalik nijanse (od srebrne i zlatne do sive i bodro) veoma su popularne ove sezone, a to nije izuzetak ni kada su u pitanju haljine. Upravo jedna takva je i ova ZARA haljina, a koja je tako dobar izbor za prazničnu sezonu. Ovdje nema potrebe za bilo kakvim stilizovanjem – možda jedino da dodate par narukvica u istom tonu i sve će izgledati fantastično.

Nezaobilazne šljokice


Voljele ih ili ne, gotovo pa ih je nemoguće zaobići tokom praznične sezone. A zašto bismo ih i zaobilazile, kad su šljokice tako popularne i uvijek poželjne? Shodno tome, ZARA midi haljina dugih rukava, ukrašena šljokicama, sigurno će vas dovesti u centar pažnje u bilo kojoj svečanoj prilici ove zimske sezone.

Svjetlucavi baršun


Poznato je kako je baršun jedan od materijala koje najčešće nosimo tokom praznične sezone i, generalno, tokom zime pa je haljina od ovog materijala odličan izbor i za mnogobrojne svečane prilike kojima možete prisustvovati ove zimske sezone – naravno, možete je bez problema nositi i tokom novogodišnje noći. Ova ZARA halljina na preklop veoma je privlačna i elegantna, a sigurno će vam pomoći da zasjenite sve prisutne, gdje god se pojavite.

Cvjetni til


Haljina od tila možda i nije najbolje rješenje tokom zimske sezone, ali ova ZARA haljina, koja je samo ukrašena ovim materijalom koji je obogaćen cvjetnim dezenom, apsolutno jeste! Privlačna i moderna, veoma lako je možete uvrstiti u svoj stajling ove praznične sezone, ali i tako lako stilizovati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info