Vodolija: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2020. godine

0

Posao. Po pitanju posla ćete i te kako da se uozbiljite. Prvo, neki od vas će na konto dosadašnjeg rada dobiti veliko unapređenje koje sa sobom nosi naravno i ogromnu količinu odgovornosti.

Drugo, shvatićete da morate da funkcionišete na potpuno drugačiji način nego do sada i da morate češće da se samopromovišete i budete u prvom planu. Treće, dobićete podršku sa više strana – čak i od osoba od kojih to nikako niste očekivali. I četvrto – zaradićete, ali nažalost i trošićete nemilice…

Ljubav. Ono što je izuzetno dobro jeste da Saturn i Jupiter izlaze iz vašeg polja podsvijesti, gdje su u prethodnih godinu dana napravili jedan lijep dar mar i oslobađaju vašu psihu pritiska koji ste trpili.

E pa sad, sami znate da je Saturn planeta koja traži odgovornost, Jupiter planeta koja širi, a polovinom decembra vam dolaze u polje ličnosti na jedan lijep, podugačak period pa je na Vodolijama da u ovom mjesecu, ali i u dužem narednom periodu, konačno preuzmu odgovornost kada su njihove emotivne relacije u pitanju.

Dakle, nekima od vas je vrijeme da se smirite i skrasite, a drugima da se ozbiljnije posvetite partneru. Ovaj mjesec će vas u ljubavi uglavnom maziti. Naravno, neće sve ići baš kao po loju, ali će biti bolje od onog što očekujete.

Slobodne Vodolije, eto šanse za šansom bukvalno od samog ulaska u decembar pa sve do njegovog kraja. Posao, prijatelji, društvene mreže, okolina – sa svih strana „vreba“ ljubav.

Zdravlje. Uglavnom ste solidnog zdravstvenog stanja tokom decembra. Vaša slaba tačka je i dalje spavanje pa gledajte da se odmarate što je češće moguće.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info