Vaga: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2020. godine

0

Posao. Borba, u prvom redu za finansijsku stabilnost, trajaće sve do polovine mjeseca. U tom periodu samo vodite računa o legalnosti onoga što radite, jer možete snositi zakonske posljedice. Takođe, teško je da ćete moći da se oslonite na druge, jer će se njihova obećanja pokazati kao lažna.

Drugi dio decembra je sa više dešavanja i boljom energijom, a poslije dvije i po godine dobijate i podršku od strane Saturna, kao i Jupitera, za svoje ciljeve i to najprije one koji se vezuju za dugoročne projekte i ozbiljne saradnje.

Ljubav. Do polovine decembra vama upravljaju strasti, isključivost, posesivnost i ljubomora. To ne znači da će odnos sa osobom koju volite biti loš, ali će partneru biti pomalo teško da izađe sa vama nakraj, kao i sa vašim promjenama raspoloženja i tvrdoglavošću.

S druge strane, vi i te kako možete smatrati da se drago vam biće ponaša kako ono hoće i to će vam naravno buditi sva ona gore pomenuta osjećanja. Međutim, uglavnom će se sve ovo završavati u maniru „mnogo buke ni oko čega“ ili strasnim sklapanjem primirja u spavaćoj sobi.

Drugi dio mjeseca je obojen jednom lakšom i lepršavijom energijom, mada ćete i tada imati par situacija kada ćete voljena osoba i vi imati sitna sukobljavanja.

Slobodne Vage, prva dekada decembra nosi velike mogućnosti za novo poznanstvo koje najviše liči na avanturu, ali ako se sve kockice sklope, možda se i može pretvoriti u ozbiljniju priču. Ostatak mjeseca – mnogobrojne ljubavne šanse.

Zdravlje. Često možete imati sitnijih zdravstvenih tegoba i to u prvom redu onih koji se vezuju za respiratorni trakt. Takođe, postoji sklonost povredama i meteoropatskim tegobama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info