Strijelac: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2020. godine

0

Posao. Odlične vijesti – Saturn izlazi iz vašeg sektora finansija, konačno! Pripadnici ovog znaka, koji se u proteklih par godina onako lijepo „natežu“ što se finansija tiče, a to su posebno osjetili u ovoj godini, sada će moći da prodišu.

Saturn i Jupiter ulaze u vaše polje pokreta, dogovora i u odličnom su aspektu na vaš znak što će vam u narednom periodu donijeti ozbiljne poslovne priče i, naravno, dobru realizaciju istih. U ovom ste mjesecu solidni i uglavnom ćete biti zadovoljni svojim poslovnim učinkom.

Ljubav. Uglavnom povoljan emotivni mjesec zauzetim Strijelcima, pogotovo kada u drugom dijelu decembra Venera uđe u vaš znak. „Uglavnom“ znači bukvalno baš to, jer biće u ovom mjesecu i situacija kada treba biti malo na oprezu.

U periodu kada su Sunce i Merkur iz vašeg znaka u kvadratu sa Neptunom (od 08. do 16. decembra) ne bi bilo dobro skrivati stvari od voljene osobe, a isto tako lako će dolaziti do komunikacijskih problema sa partnerom, jer se nećete razumjeti.

Pošto se u isto vrijeme, polovinom mjeseca, dešava i pomračenje Sunca u vašem znaku, jasno vam je da onaj gore pomenuti oprez mora da postoji da nekom od vas dvoje ne bi „pao mrak na oči“… Kad pregurate ovaj period preko glave, na sigurnom ste i do kraja decembra možete bez problema uživati u ljubavi.

Slobodni Strijelci, nemojte se iznenaditi ukoliko u ovom periodu više udvarača bude oko vas. Šta ćete, jednostavno privlačite pažnju…

Zdravlje. Zdravstveno ste dosta dobri, ali vam je druga dekada mjeseca onako, pomalo energetski iznurujuća. U tom periodu više vodite računa o sebi. Starijima su moguće hronične i meteoropatske tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info