Škorpija: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2020. godine

0

Posao. Komunikacija sa saradnicima i poslovnim partnerima će vam ići odlično – lako ćete sklapati dogovore i postoje velike šanse da finansijski profitirate. Pomračenje Sunca, u vašem sektoru finansija, najavljuje velike promjene u narednom, šestomjesečnom periodu.

Vaše je samo da se potrudite da sve što radite bude legalno i zakonski potkovano. Mnoge Škorpije se tokom ovog perioda mogu odlučiti na pokretanje privatnog posla – Saturn i Jupiter u vašem polju doma, korijena i stabilnosti, daju vam šansu za to.

Ljubav. Sa Venerom u svom znaku do polovine decembra, sigurno je da ćete privlačiti strast i ljubav, ali će u isto vrijeme u vama vladati isključivost, preosjetljivost, potreba za kontrolom partnera, ljubomora.

Da se razumijemo, ni druga strana se neće ponašati ništa bolje pa su pred vama dani u kojima će često „mirisati“ na dramu, gdje ćete se intenzivno voljeti, ali isto tako intenzivno i „boriti“ jedno s drugim.

Drugi dio mjeseca donosi vam nešto opušteniju i lakšu energiju sa više podsticajnih momenata i više mogućnosti za pozitivne promjene u vašem odnosu.

Slobodne Škorpije, iako vam se u prvoj polovini decembra pružaju odlične mogućnosti za zaljubljivanje, ipak ćete morati da budete malo oprezni. Neko, ko na prvi pogled izgleda kao idealna prilika za vas, možda to baš i nije pogotovo što kasnije možete otkriti da je ta osoba zauzeta. Zato, ne idite u vezu samo strastima i sa roze naočalama na nosu.

Zdravlje. Zdravstveni segment je dosta stabilniji nego u dužem vremenskom periodu unazad. Sitnije probleme mogu imati meteoropate. Takođe, više povedite računa o svojoj ishrani.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info