Ribe: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2020. godine

0

Posao. Saturn i Jupiter ulaze zajedničkim snagama u vaše dvanaesto polje – ova pozicija je dobra za one Ribe koje se bave saradnjom sa dalekim inostranstvom, koje rade u zatvorenim, velikim sistemima i koje se bave idejnim i kreativnim radom.

Generalno gledano, simbolika ovog tranzita bi bila: „Ćuti i pravi planove i čekaj momenat kada ćeš moći da ih realizuješ“. U međuvremenu, decembar je dosta aktivan period za vas i pojedinim Ribama daje mogućnost promjene pozicije. Obratite pažnju na odnos sa šefovima.

Ljubav. Sve do polovine mjeseca u vašim emotivnim relacijama će biti „povuci – potegni“ situacija. Na dnevni red mogu doći sve sumnje, sve poluistine, u suštini sve ono što ste skrivali jedno od drugog do sada ili pak pitanja koja ste uspješno gurali pod tepih i preskakali ih.

Neki se odnosi mogu lijepo protresti u ovom periodu, a krajnji ishod će zavisiti samo od stabilnosti i snage vaše veze. Kad preturite ovaj period preko glave, uglavnom imate mirno more skoro pa do kraja godine.

Vaša komunikacija će se poboljšati (to pričamo za one koji su opstali kao par) i moći ćete ponovo da funkcionišete skladno i stabilno.

Slobodne Ribe, u ovom ste mjesecu dosta zaljubljivi i moraćete da naučite da odaberete osobu koja je prava za vas (biće takvih) i odbacite osobe koje vam samo nose iluziju i razočarenje (i takvi će biti na dnevnom redu). Ukoliko pametno „odigrate“ i ne budete žurili, čeka vas lijepa ljubavna priča.

Zdravlje. Sve do polovine mjeseca pojačana je osjetljivost imuniteta, ali i podložnost meteoropatskim reakcijama. Potrebno vam je više odmora.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info