Lav: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2020. godine

0

Posao. Vrlo ozbiljan poslovni mjesec za Lavove. Startujete na jedan drugačiji način nego do sada – sve ono što ste u prethodnom periodu radili sada vas izbacuje u prvi plan, daje vam dugoročno mogućnost za veliko napredovanje i uspjeh.

Možda se u prvom dijelu mjeseca baš i nećete snalaziti najbolje u novonastalim okolnostima, ali ćete vrlo brzo usvojiti drugačiji način funkcionisanja i drugačiji odnos saradnika prema vama. Vrijeme je da zablistate i privučete pažnju, da proširite svoje poslovanje i ostvarite uspjeh.

Ljubav. Jupiter je planeta koja vlada vašim poljima ljubavi, strasti, djece, zabave, promjena. Saturn je planeta koja vlada vašom svakodnevnicom, odgovornošću i partnerstvima. Njihov zajednički ulazak i velika konjukcija, koju ostvaruju na početku treće dekade decembra, najavljuju Lavovima ulazak u vrlo ozbiljne emotivne vode.

Dolazi vam period da se skrasite, da dignete postojeće odnose na viši nivo, ali isto tako i da otpočnete vezu koja vas može na duži rok pratiti. Naravno, postoji kod nekih parova i ona neka druga simbolika, a ona bi bila – vaši odnosi dolaze na preispitivanje i sada je vaš znak na testu zrelosti i stabilnosti.

Međutim, to su sve stvari o kojima ćemo pričati tokom cijele naredne godine pa i duže. Za sada, decembar zauzetim Lavovima donosi dosta zajedničkih aktivnosti sa voljenom osobom, tokom cijelog mjeseca.

Što se slobodnih tiče, imate prvu veliku šansu da se istinski zaljubite i uđete u skladnu emotivnu priču.

Zdravlje. Imunitet vam nije nešto naročito stabilan i u drugom dijelu mjeseca možete biti skloni prehladama. Kod starijih – mogući su problemi sa kičmom i oscilacije pritiska.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info