Djevica: Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2020. godine

0

Posao. Prvi dio mjeseca je vrlo povoljan za dogovore i ostvarivanje kontakata sa ozbiljnim poslovnim partnerima. Nešto više povedite računa o papirološkim pitanjima tokom druge dekade, jer postoji prostor za greške i propuste.

U trećoj dekadi, ulazak Jupitera i Saturna u vaše polje poslovne svakodnevnice, obaveza i odgovornosti, u dužem narednom periodu donijeće vam mogućnost da kroz predan rad dokažete svoju vrijednost, možda i napredujete. Finansije – stabilno tokom ovog perioda.

Ljubav. I pored nekih sitnijih problema koji se mogu javiti, naročito kod onih koji žive sa voljenom osobom ili su u bračnoj zajednici, generalno gledano, Djevicama bi decembar trebalo da bude jedan dosta solidan ljubavni mjesec.

Ono što je najosnovnije i najpotrebnije u jednom odnosu, a to je komunikacija, teći će skladno tokom cijelog prvog dijela decembra. Čak iako na dnevni red izađu neke sitne sumnje, neizvjesnost ili potrebe da provjeravate jedno drugo, ovo ne bi trebalo da na iole duže donese nestabilnost, jer ćete oboje biti spremni da razgovarate o onome što vas muči.

Djevice koje imaju partnera u suštini bi trebalo da se čuvaju samo toga da dragom biću ne daju razlog za sumnju. Lijepo je pročavrljati sa nekim ili obnoviti kontakt sa bivšom ljubavi, ali ne treba se u to udubljivati niti širiti priču.

Slobodne Djevice tokom druge dekade decembra mogu ostvariti kontakt sa nekim ko im se već duže vrijeme dopada. Slijedi vam lijep početak.

Zdravlje. U drugoj dekadi decembra ste posebno osjetljivi – moguće su prehlade, virusne infekcije, a kod starijih problemi sa pritiskom i meteoropatske smetnje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info