ZARA: Ovo su napopularnije pantalone za Jesen 2020.

0

Pantalone su uvijek veoma poželjan komad garderobe, a posebno kada je riječ o nešto svježijim jesenjim danima. Kako biste i ove jesenje sezone izgledale veoma moderno te vaš stajling bio fantastičan, za to se pobrinuo najpopularniji španski modni brend, ZARA, a upravo sljedećih pet modela pantalona najmoderniji su izbor za ovu jesenju sezonu.

Za vitkiji stas


Koliko god željele da ih izbjegnete, to je ove jesenje sezone apsolutno nemoguće – pantalone sa visokim strukom ponovo su ultra popularne i jedan su od trenutno najvećih modnih hitova.

Doduše, ne bi ni trebalo da ih izbjegavate, jer vam upravo ove pantalone mogu pomoći da izgledate vitkije, odgovaraju ženama svih figura, a ako ste niska dama, onda je ovaj model pantalona pravi blagoslov za vas – naime, pomoći će vam da vizuelno izgledate više. Boja? Bež je apsolutni hit!

Neizbježni retro


Plisirana suknja jedan je od veoma modernih retro trendova te je u samom vrhu popularnosti unazad par sezona. Ista je situacija i ove jeseni, ali ono što možete uraditi jeste i da se odlučite za ZARA plisirane pantalone.

Riječ je o pantalonama širokih nogavica, a koje su plisirane na prednjem dijelu – naime, one imaju par falti na gornjem dijelu te se dobija blago plisirani stil na nogavicama.

Sportska elegancija


Čini se kako su sportski modeli pantalona popularniji nego ikada ranije, a to je sasvim i razumljivo imajući u vidu kako je riječ o pantalonama koje su veoma udodne. Međutim, ove jesenje sezone možete spojiti dva stila u jednom – sportski i elegantni stil koji ćete pronaći u ovim ZARA pantalonama.

One imaju odlike sportskog stila u gornjem dijelu (nemaju klasični pojas ili dugmad već elastični pokas), ali i elegantnog – kroj i dezen koji podsjećaju na klasične modele odijela.

Moderna disko groznica


Čini se da nas retro stilovi nikako neće zaobići ove jeseni, a to je slučaj i kada su u pitanju pantalone. Trapezice su veoma popularne, a osim farmerica, jednako dobro ćete postupiti i ako birate elegantnije modele ovog vanvremenskog klasika, a koji su skrojeni od drugih materijala.

Možete ih na veoma lagan način uklopiti u svakodnevni stajling, a posebno kada je riječ o modelima neutralnih nijansi (odlično se slažu sa svim drugim bojama). S druge strane, nema greške ni sa drugim bojama, jer će vam sigurno osvježiti stajling – mi glasamo za nebesko plavu.

Najpopularniji dezen


Jesenja sezona, po pravilu, apsolutno je nezamisliva bez kariranog uzorka. To je slučaj i kada su u pitanju pantalone, a upravo je ovo i jedan od najlakših načina da pomenuti uzorak unesete u svoj svakodnevni stajling. Ukoliko birate nešto svjetlije karirane pantalone, odlično ćete ih iskombinovati sa tamnijim, neutralnim bojama.

I, na kraju, bilo bi dobro da karirane pantalone budu jedini dezenirani komad garderobe u sklopu jedne kombinacije, mada nećete pogriješiti ako kombinaciji dodate dezenirane asesoare. Pogađate, karirane.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info