Dnevni horoskop za 03.11.2020.

0

Ovan


Posvetite se poslu, promijenite svoj odnos prema nekim situacijama. Pazite da ne izgubite radni ritam – organizujte se. Moguće su poslovne teškoće koje ćete uspješno riješiti. Koliko god bili iscrpljeni društvenim kontaktima ili poslom, izbjegavajte samovanje, jer ćete se samo još više oneraspoložiti.

Bik


Sposobnost brzog pronalaženja izlaza iz složenih situacija pridonijeće osjećaju zadovoljstva. Istaknućete se ako radite posao vezan za medije, organizaciju i umjetnost. Ipak, nemojte reagovati na sitne mane onih s kojima ste prinuđeni sarađivati. Niste ni vi savršeni pa budite svjesni da kolege i vama mnogo toga tolerišu.

Blizanci


Otežano ćete komunicirati s bližnjima. Vaše želje i interesi sve više će odstupati od njihovih pa biste se mogli osjećati usamljeno i neshvaćeno. Pazite kome otvarate vrata svog intimnog života, jer bi se neko mogao poigrati vašim emocijama. Ukoliko krećete na put, budite što oprezniji za volanom.

Rak


Vaše primjedbe će biti duhovite, a smijeh zarazan. Ljubavni susret, koji željno iščekujete, mogao bi uslijediti večeras i ispuniti vaša očekivanja. Vaš preduzetnički duh i sposobnost da svoje ideje pretvorite u korisna djela ispuniće vas osjećajem zadovoljstva. Ukoliko idete na put, bićete snalažljiv vozač i pronalaziti prečice do odredišta.

Lav


Dan je pogodan za finansijska ulaganja i poslovanje s bankama i osiguravajućim društvima. Ako ste neko vrijeme bili odvojeni od porodice, shvatićete koliko vam nedostaje sigurnost koju vam ona pruža. Neki od vas uspješno će riješiti problematiku oko nasljedstva. Svoja prava ćete dokazati sudskim putem.

Djevica


Bićete pretjerano samokritični pa ćete sami sebe potcjenjivati. U trenutku slabosti, mogli biste nekome nešto dati za čime ćete poslije žaliti. Ne nervirajte se zbog napetosti u porodičnim odnosima ako je to posljedica nečijeg lošeg raspoloženja. Povucite granicu između posla i ljubavnog života, jer partner zavređuje više vaše pažnje.

Vaga


Planete aktiviraju važnost materijalnih i finansijskih dobara. Na račun bi vam mogao stići očekivani novčani iznos ili ćete svoju poslovnu energiju usmjeriti na sticanje istog. Nezaposleni bi mogli dobiti poziv za posao i radovati se novom zaposlenju. Ako imate zdravstvenih tegoba, mogli biste posjetiti doktora.

Škorpija


Okolina će vas iznenaditi svojom susretljivošću. Mnogi će vam se naći na usluzi, pomagati i davati savjete. Pružiće vam se prilika da svoje potencijale prikažete u boljem svjetlu nego do sada. Dan je povoljan i za romantične aktivnosti pa provedite više vremena s partnerom.

Strijelac


Ostanite u pozadini većih zbivanja, jer vas objektivnost neće najbolje služiti. Izbjegavajte otvorena suočavanja, smireno podnesite ono što morate uraditi. Moguću napetost shvatite kao privremeno stanje, a situacijama nemojte pridavati nezasluženi značaj. U roditeljskoj ulozi budite dosljedni i ono što ste djetetu obećali, svakako ispunite.

Jarac


Dan je pogodan za razgovore s partnerom i pronalaženje raznih životnih rješenja. Ako ste sami, češće izađite van sa svojim društvom, jer ćete tako sebi omogućili da nekog upoznate. Ne dopustite da govorkanja utiču na vašu sliku o nekome koga ste tek upoznali. Dajte sebi vremena da sami procijenite kakva je dotična osoba.

Vodolija


Nestaće osjećaj napetosti koji je neprestano visio u zraku. Uspostavićete mnogo topliji i bliskiji odnos s partnerom, a parovi koji odluče krenuti na putovanje uživaće jedno u drugom, ali i vanjskim okolnostima koje će vam ići u prilog. S novcem postupajte pažljivije, jer će vas snaći nepredviđeni troškovi.

Ribe


Poslužite se lukavošću ili dobrom strategijom ako je to jedini način da osvojite simpatiju. Nemate šta izgubiti, a moglo bi se dogoditi da druga strana pozitivno reaguje. Posao obavljajte predano i s mnogo ambicije pa rezultati neće izostati. Ako planirate putovati u večernjim satima, dobro će vam doći termosica kafe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info