Dnevni horoskop za 31.10.2020.

0

Ovan


Pokazaćete se vrlo mudrima u rješavanju partnerovih problema. Priznaće vam da ga stalno nečim ugodno iznenađujete. Dio dana posvetićete učenju, prikupljanju informacija i istraživanju, a u tome ćete biti vrlo uspješni. Ako dan provodite na mjestu gdje cirkuliše puno ljudi, pripazite na svoje vrijedne stvari.

Bik


Dan provedite aktivno, jer višak energije negdje morate izbaciti. Ako organizujte okupljanje ili pozivate prijatelje na večeru, dobra zabava i raspoloženje su neupitni. Samci, nemojte se zatvarati u kuću. Nabacite zavodnički osmijeh i krenite u osvajanje.

Blizanci


Bićete privlačni i zavodljivi. Uživaćete u izrazima simpatija drugih, flertu i zavođenju. Znaćete se postaviti u svakoj situaciji. Uspješno ćete otkloniti sumnje koje su se uvukle u vaš ljubavni odnos. Potrebe drugih stavljaćete ispred svojih. Pomagaćete djeci u učenju ili brinuti oko starijih i bolesnih ukućana.

Rak


Ne preuzimajte na sebe naporne obaveze, jer čim ih prihvatite shvatićete da ih nemate volje privesti kraju. Kućnog mira nećete imati. Mogli bi vam banuti gosti koje biste najradije izbjegli. Izvjesna je iscrpljenost i slabost pa, ako ne morate na put ili večernji izlazak, radije ostanite kod kuće i odmorite.

Lav


Ako ste planirali miran dan koji ćete provesti pred televizijskim ekranom ili baveći se hobijem, tako neće ispasti. Prijatelji će vas nagovarati na druženje i uspjeće u tome. Ako vam dolaze gosti, očekuje vas ugodno druženje s onima koje niste dugo vidjeli. Ako ste u vezi, uživajte u ljubavi i nastojte da unaprijedite kvalitet odnosa.

Djevica


Odnosi s bližnjima nalagaće povećani oprez. Osjetljivi ste i iscrpljeni privatnim problemima ili vas muče poslovne brige. Sve to može se odraziti i na vaše raspoloženje pa ćete niti podložni tmurnim mislima. Ukoliko se ne budete odmarali ili našli trenutke samo za sebe, nećete imati snage za sve obaveze koje vas očekuju.

Vaga


Osjećaćete se privlačno i zavodljivo. Pravi je trenutak da nadoknadite propuštene ljubavne prilike i spoznate snagu svojih emocija. Ako održavate vezu na daljinu, moguće je ugodno iznenađenje koje će vam prirediti partner.

Škorpija


Razmišljanje o obavezama vezanim za plaćanje računa, nabavku namirnica i čišćenje kuće neće vam baš lako pasti. Da možete, najradije biste drugima prepustili da sve odrade umjesto vas. Neke očekuju povećani troškovi – možda vas je neko pozvao na neku proslavu ili neko od ukućana ima rođendan.

Strijelac


Neaktivan način života činiće vas nervoznima – imaćete osjećaj da nešto propuštate ili da će se nešto bitno dogoditi bez vas. Međutim, ako se odazovete pozivu za izlazak, upoznavanje novih ljudi biće vam dosadno i zamorno. Shvatićete da vam je najbolje u društvu starih prijatelja s kojima ste najopušteniji.

Jarac


Udaljavanje od svakodnevnice omogućiće vam uzbudljiviji odnos s partnerom. Zbog toga nemojte ostati u kući, nego se zaputite u šetnju ili posjetite zajedničke prijatelje i rodbinu. Popularnost će vam naglo porasti pa će vaš mobilni telefon i elektronska pošta biti zatrpani pozivima na razna druženja i zabave.

Vodolija


Bićete razigrani. Privučeni vašom pozitivnom energijom, mnogi će s vama rado popričati na kafi. Mlađi će se odlično provesti u društvu, a nije isključeno ni da upoznaju osobu koja će ih privući neobičnim izgledom. Odnosi s djecom biće nepresušno vrelo inspiracije. Njihovi uspjesi i male pobjede i vas će podsticati na dodatni trud.

Ribe


Partnerovi poslovni problemi pridonose napetosti u vašem bračnom odnosu. Nemojte mu previše zamjeriti ako u posljednje vrijeme nije prisutan u kući, jer očigledno ima dobre razloge. Današnji dan provedite zajedno, pokušajte mu malo više ugoditi. Nemojte dopustiti da vam roditelji govore šta i kako nešto trebate uraditi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info