Vodolija: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2020. godine

0

Posao. Biće vam jako teško da se organizujete i da budete efikasni tokom prve dekade novembra. Moguće je da će teret obaveza biti prevelik za vas i nikako nećete uspijevati da ispoštujete rokove i obavite sve na vrijeme. I pored ovoga, vaš poslovni segment je dobro postavljen u ovom periodu.

Tokom druge i treće dekade moguće su nove poslovne ponude i pojačano interesovanje za vaš rad od strane saradnika, ali i nadređenih. Šefovi imaju velike planove za vas, a koji mogu početi sa realizacijom pred kraj mjeseca.

Ljubav. U vašim emotivnim relacijama u ovom periodu vlada šarenilo. U većem dijelu meseca partner i vi ćete se razumjeti i funkcionisati kako treba, ali vi lično opet nećete biti zadovoljni, jer će vam se činiti ili da provodite premalo vremena zajedno ili da neke situacije konstantno koče ono što biste vi voljeli i željeli.

Povremeno će dolaziti do burnijih razmjena mišljenja, ali isto tako povremeno ćete imati ogromne nalete strasti koji će biti pomiješani sa daškom ljubomore i posesivnosti.

Treća dekada novembra donosi vam kvalitetniju komunikaciju, više zajednički provedenog vremena i bolju usaglašenost sa osobom koju volite.

Slobodne Vodolije, prilike za ljubav imate, ali one će biti skopčane sa preprekama koje ćete morati da preskočite. Element hemije i strasti će biti izuzetno naglašen u svakom novom početku koji vas očekuje. Ukoliko uđete u novu emotivnu priču, ona može trajati, ali će biti burna i intenzivna.

Zdravlje. Dobro ste, ali možete imati manjih problema sa uro-genitalnim traktom. Takođe, potrebno vam je više odmora, relaksacije i bjekstvo od stresa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info