Ribe: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2020. godine

0

Posao. Teškoće u komunikaciji sa saradnicima će biti naglašeno prisutne tokom prve dekade mjeseca. Međutim, to nije nešto što će vas zakočiti – pronaći ćete vi načine da ovo riješite i da lagano krenete ka ostvarenju svojih ciljeva.

Tokom druge i treće dekade novembra stoje vam povoljne informacije, prijatne vijesti i ponude koje su prilično ozbiljne i koje vas mogu poslovno usmjeriti ka novim dešavanjima. Iako će teret svakodnevnih obaveza biti povremeno naporan za vas, ovo je produktivan i uspješan mjesec.

Ljubav. Neka dosada, nemotivisanost, statičnost, a kod pojedinih Riba čak i povlačenje, ćutanje, distanciranje od partnera, stoje tokom prve dekade mjeseca.

Ovo su situacije koje se mogu prevazići, ali je potrebno da oboje budete spremni da neke stvari mijenjate, kao i da razgovarate otvoreno i iskreno o bilo čemu što vas opterećuje, a vezuje se za kvalitet i stabilnost vašeg odnosa.

Nešto naglašenije strasti tokom druge dekade, ali istovremeno su naglašeni i posesivnost i ljubomora kod oboje – u strastima uživajte, a ovo drugo izbjegnite ako je moguće, pogotovo što nemate pravih razloga za strahove. Treća dekada mjeseca donosi jaču bliskost i bolju povezanost između vas dvoje.

Slobodne Ribe, prva polovina mjeseca je više za neko ludiranje, flertovanje i pokoju avanturicu. Drugi dio novembra već može donijeti ozbiljnije priče u vaš život i osobu sa kojom ćete poželjeti da pokrenete nešto što može potrajati.

Zdravlje. U prvoj dekadi mjeseca se više odmarajte i više povedite računa o ishrani. Ostatak novembra je u zdravstvenom smislu povoljan po vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info