Jarac: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2020. godine

0

Posao. U prvoj dekadi novembra sve će ići sporo i nedovoljno dobro da biste bili zadovoljni i mirni po pitanjima posla. Koliko god se trudili, imaćete osjećaj da sve tapka u mestu.

Od ulaska u drugu dekadu bićete efikasniji, pitanja koja vas muče će početi da se rješavaju i do vas će početi da dolaze povoljne informacije i mogućnosti za dogovore. Nešto lošiji odnosi sa nadređenima i saradnicima su naglašeni tokom druge dekade – tada ćete morati da imate više strpljenja za njih. Finansije se popravljaju, polako.

Ljubav. Partner i vi većim dijelom novembra ne možete da se usaglasite na pravi način. Ovo ne znači da automatski morate biti u svađi već da jednostavno nećete imati dovoljno vremena jedno za drugo, da ćete oboje biti nervozni i da će biti potrebno mnogo obostranog strpljenja da biste funkcionisali kako treba.

U nekim momentima ćete oboje osjećati veliko nezadovoljstvo – možda je bolje da se u tim trenucima povučete nego da izazivate rasprave. Treća dekada novembra vam otvara više prostora jedno za drugo, moći ćete bolje da se posvetite i partneru i odnosu, njegovoj stabilizaciji.

Slobodni Jarčevi, neko koga već poznajete ili sa kim ste dijelili prošlost ponovo će se aktivirati prema vama. Da li će ovo ostati samo na trenutnom talasu strasti ili će se produbiti, pokazaće posljednja dekada novembra. Takođe, dolazi vam osoba preko segmenta prijatelja sa kojom je komunikacija interesantna i prija vam.

Zdravlje. Manji problemi sa hroničnim tegobama stoje u prvoj polovini mjeseca. Ostatak perioda vam donosi vitalnost i dobro zdravlje. Više se odmarajte.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info