Dnevni horoskop za 30.10.2020.

0

Ovan


Seljenje, građevinski radovi ili uređenje enterijera neće se odvijati po zamišljenom scenariju, a dodatno će vas nervirati i nepredviđeni troškovi. Partner će vam za nešto prigovarati pa će se u odnos uvući napetost. Ako ste u vezi, mogli biste dobiti bračnu ponudu ili razmatrati mogućnost zajedničkog života u drugom gradu.

Bik


Nakon što dnevne obaveze privedete kraju, pronalazićete zadovoljstvo na kafi s prijateljima, u razgledanju gradskih izloga i sličnim opuštajućim aktivnostima. Nekome ćete dati poklon ili će vama neko pokloniti nešto. Član uže porodice nešto će vam važno saopštiti.

Blizanci


Popodnevni i večernji sati biće puni romantičnih iznenađenja. Ljubav će biti u prvom planu, zahvaljujući Venerinom uticaju. Razveseliće vas poziv na izlazak ili ljubavna poruka. Idućih dana, vaše ljubavne šanse kod simpatije biće sve veće pa ćete moći dati oduška svojoj zaljubljenosti.

Rak


Poslovne probleme snalažljivo ćete zaobilaziti. Bićete zadovoljni sobom, što će biti preduslov za skladne međuljudske odnose. U razgovoru s prijateljem, svoj intimni problem vidjećete u drugačijem svjetlu pa ćete se bolje snalaziti u ljubavnim odnosima. Mogli biste kupiti laptop ili novi mobilni telefon.

Lav


Na poslu ste izloženi velikom pritisku i dobijate zaduženja za koja smatrate da im niste dorasli. Da niste u pravu, uvjerićete se kad u praksi primijenite stečena znanja. Ako imate djecu, razmišljaćete o nabavci kućnog ljubimca. Aktivan način života povoljno utiče na vaše zdravlje, a druženje s prijateljima opušta vas psihički.

Djevica


Najmanje ćete misliti o poslu, a najviše o zabavi. Druženje s vama biće zabavno, a prijatelje ćete znati utješiti i dati im pravi savjet. Bližnji će se truditi ne bi li vam ugodili i ispunili vaša očekivanja. Postići ćete uspjeh u poslovnim pregovorima. Ako imate dogovoren izlazak s osobom koja vam se sviđa, bićete srećni i uzbuđeni.

Vaga


Obavljaćete razne kućne popravke, uljepšati stambeni prostor, ali ćete i potrošiti pozamašan novčani iznos. Ako ste u vezi, razlike u karakterima doći će do izražaja, a nijedno od vas neće biti spremno na ustupke. Nesporazumi će naročito buknuti idućih dana pa već danas rješavajte ono što je problem u vezi.

Škorpija


Porast samopouzdanja omogućiće vam da se oslonite na sebe i manje zavisite od drugih. Partneru ćete dati mudar savjet vezan za njegovu poslovnu ili finansijsku problematiku, na čemu će vam biti zahvalan. Ako putujete negdje, nemojte dopustiti da vas shrva umor. Pomoći će vam češće pauze u vožnji.

Strijelac


Bićete puni planova, profesionalnih, društvenih, ali i ljubavnih. Bićete spretni i snalažljivi pa ćete brže i lakše nekoga osvojiti. Tražićete podršku ili mišljenje osoba od povjerenja, onih na uticajnom položaju i to će vam polaziti za rukom. Na poslu su mogući napetost i nesporazumi sa šefom.

Jarac


Porodični odnosi iziskuju više pažnje. Nemojte izbjegavati kućne obaveze. Pomozite roditeljima ili bračnom partneru ako su opterećeni. Ukoliko se u vašem životu pojavi neko iz ljubavne prošlosti, stare emocije mogle bi opet buknuti. Ipak, sudeći po Venerinom uticaju, takav odnos neće proći bez određenih problema.

Vodolija


Bićete uspješni u učenju, komunikaciji i snalaženju u nepoznatim situacijama. I u ljubavi vam kreće nabolje. Planetarni uticaji otvaraju priliku za novo poznanstvo idućih dana ili poziv na putovanje s romantičnim predznakom. Na poslu su moguće povećane obaveze koje nikako nećete moći izbjeći.

Ribe


Povoljne okolnosti pojaviće se kad najmanje budete očekivali pa ne gubite vjeru u dobar ishod. Uz malo truda, pronaći ćete izlaz iz ljubavnih i poslovnih problema i nove puteve prema boljoj ljubavnoj budućnosti. Više ćete se baviti djecom, možda otići na roditeljski sastanak ili upisati dijete na edukativni kurs.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info