Dnevni horoskop za 27.10.2020.

0

Ovan


Skloni ste pogrešnom rasuđivanju, zbog čega ćete se lako posvađati s prijateljima. Pokazivaćete sklonost svađi, čak iako niste svadljivi po prirodi. Na radnom mjestu pokažite izdržljivost i ambiciju. Ako ste u vezi, uplitanje roditelja prouzrokovaće prepirku s partnerom. Ženska osoba pomaže vam da jasnije sagledate situaciju.

Bik


Bićete rastrzani na više strana. Moraćete istovremeno voditi brigu o porodici, djeci i na vrijeme obavljati poslovne zadatke. Međutim, emotivna zbivanja ići će vam naruku. Bićete puni optimizma i shvatiti da na tom planu vrijeme radi za vas. Daćete mudar savjet osobi koja ima ljubavnih ili nekih drugih problema.

Blizanci


Ugodan dan je pred onima koji su u braku ili dugoj vezi. Partner će shvatiti da ste izloženi povećanom stresu pa će preuzeti dio vaših obaveza na sebe i pomoći vam. Neočekivane okolnosti kumovaće rješenju finansijskog problema pa ćete osjetiti da ste se riješili velikog tereta. Mogli biste biti pozvani na zanimljivu večeru.

Rak


Pridobićete naklonost osobe koju već duže vrijeme pokušavate osvojiti. Upotrijebite sav svoj šarm i potrudite se da zadržite njenu pažnju zanimljivim razgovorom. Ako ste u braku ili vezi, intenzivno ćete razmišljati o proširenju porodice.

Lav


Osjećaćete zasićenost i umor pa će vam rutinske obaveze predstavljati napor. Nemojte prevelikim količinama kafe pokušavati vratiti koncentraciju, jer ćete postati razdražljivi. Radije prošetajte i pijte više vode. Samci, pripazite da ne naletite na osobu kojoj je jedini cilj zavesti vas pa nestati iz vašeg života.

Djevica


Iskoristite povoljne planetarne uticaje, naročito ako se bavite vaspitanjem djece, obrazovanjem ili umjetnošću. U ljubavnom životu bićete puni inspiracije. Oni koji su u vezi mogli bi partneru predložiti zajednički život. Slučajan susret ili telefonski poziv unijeće u vaš život pozitivne novosti. Uvjerićete se da vas se stari prijatelj rado sjeća.

Vaga


Manjak koncentracije i dobre organizacije nepovoljno će se odraziti na poslovne aktivnosti. Ako ste u vezi na daljinu ili ako je partner privremeno odsutan, moguće su zbrke i nejasnoće u komunikaciji. Razmišljaćete o tome da li se treća osoba uplela u vaš odnos, ali konačan rasplet biće povoljan za vas.

Škorpija


Planete ističu odnose s bližnjima, s naglaskom na prijateljima, komunikaciji, učenju i putovanjima. Usmjerite energiju u ova životna područja, jer će uloženi napori polučiti uspjeh. Izgledan je honorarni posao koji će poboljšati vaše finansijsko stanje, a neki će terenskim radom ili putovanjem u inostranstvo dobro zaraditi.

Strijelac


Ako ste u vezi, ne pokušavajte unijeti promjene nego pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Bilo kakvom upornošću oko nečega, samo ćete sve pogoršati. Ako vam je partner intuitivan, oslonite se na njegov savjet, posebno ako vas muče poslovne brige. Njegov savjet će vam pomoći i otvoriti vam oči.

Jarac


Na trenutke će vam se činiti da vam je partner stran i nedokučiv. Razmišljaćete o prekidu, prije nego o nekom ozbiljnijem razgovoru. Ipak, s takvim odlukama bolje je malo pričekati. Uskoro će vam sve biti jasnije, a i sami ćete biti objektivniji. Ako radite s novcem ili nekretninama, budite oprezni kod posuđivanja, prodaje i novih ulaganja.

Vodolija


Pritisak u porodici će se pojačati, a svojim ponašanjem samo ćete pogoršati situaciju. Pokušajte popustiti, niste u svemu u pravu. Budite bliskiji s partnerom – dan je stvoren za zbližavanje. Uskladite svoje planove s njegovim. Ako je on spreman na nešto novo, odustanite od starih navika. Zbog želučanih tegoba, izbjegavajte masnu hranu.

Ribe


Iako ćete biti umorni od posla, opuštaće vas razgovori s ugodnim i pametnim sagovornicima. Ostvarivaćete nova poznanstva, od kojih će neka biti vrlo korisna za vaš poslovni život. Zanimljiva poznanstva očekujte na mjestima poput autobuske stanice, kafića ili tokom šetnje, ali i na nekom kulturnom događaju, izložbi ili promociji.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info