Dnevni horoskop za 24.10.2020.

0

Ovan


Kućni mir narušiće dolazak gostiju ili problemi koji muče vašeg rođaka ili prijatelja. Ako ste se s nekim posvađali, ponudite ruku pomirenja i zaboravite na sve ružne riječi. Posvetite dio dana kućnim obavezama, čišćenju ili kupovini, jer će vam pomoći da manje mislite na probleme. Izbjegavajte svadljive pojedince.

Bik


Prepustićete se plimi zanimljivih ideja i razmišljati o tome kako poboljšati zaradu ili osvojiti nekoga. Osjetićete da je trenutak za odvažniju akciju. Napravite plan rada za predstojeću sedmicu, posebno ako znate da ćete imati zahtjevnijih obaveza. Pričuvajte se u saobraćaju i nemojte žuriti na odredište. Vozite polako i sigurno.

Blizanci


Raspolagaćete zavidnom količinom energije. Bićete rado viđen gost u društvu i zračiti šarmom. Sa svima ćete se dobro slagati, a mnogi će komplimentima pokazati koliko vas poštuju. Vaše samopouzdanje će ostaviti snažan utisak na osobu do koje vam je stalo pa nije isključeno da danas započnete novu vezu.

Rak


Nećete moći izbjeći porodične obaveze, ma koliko da vam je potreban mir. Iskoristite svaku mogućnost da se udaljite od telefonske zvonjave i uobičajenih ljudi. Koristiće vam i šetnja koja će vam razbistriti misli. Najmlađeg člana porodice mogle bi mučiti brige. Pomozite mu savjetom.

Lav


Imaćete premalo slobodnog vremena, a svaka pomisao na opuštanje i zabavu izazivaće čežnju. Osjećaćete se nespremno za nova ljubavna iskustva i prepustiti se rutini i već provjerenim ljudima i situacijama. Ako ste planirali putovanje, odlično ćete se snalaziti na putu te sigurno stići do odredišta.

Djevica


Nemojte odgađati plaćanje nagomilanih računa. U slučaju potrebe, zamolite rođaka ili prijatelja da vam posude novac. Ljubavni odnosi sve više vas približavaju stvarnosti. Od vas će se tražiti da opipljivo dokažete svoju privrženost. Imaćete koristi od poznanika koji žive u drugom gradu ili inostranstvu.

Vaga


Izbjegavaćete sumorne ljude i udaljiti se od svega što vas opterećuje. Ugađaćete sami sebi ne mareći šta drugi misle tome. Odgovaraće vam društvo mladih, djece i prijatelja. U svježim vezama, gdje su prisutni strast i jaka zaljubljenost, biće prisutna i sitna zrnca ljubomore koja će biti dobrodošao začin odnosu.

Škorpija


Planete će uticati na vaše pospano raspoloženje ili prijemčivost na tuđa raspoloženja. Osjećajnost i ranjivost biće istaknuti pa će vas prisjećanje na prošle situacije i događaje ispuniti sjetom. Ako niste raspoloženi za društvo, odustanite od prijedloga za izlazak. U ljubavi ćete biti skloni idealizovanju, ali i preuveličavanju partnerovih mana.

Strijelac


Ako su bračne razmirice uzele maha, mogli biste se još više posvađati. Karakterne razlike ili svjetonazori nisu toliko veliki da ih uz malo popuštanja i dobre volje ne biste prevladali. Mogli biste se suočiti s ljubavnom dilemom. Nećete biti načisto sa svojim emocijama. Osoba o kojoj je riječ istovremeno će vas privlačiti i odbijati.

Jarac


Nećete podnositi predvidiv način života. Gledanje televizijskog programa ili popodnevni odmor činiće vam se kao puko gubljenje vremena. Ukoliko potiskujete želje i potrebe već neko vrijeme, mogući su nesanica, glavobolje ili gubitak apetita. Posvetite se aktivnostima koje vas vesele, sjetite se zaboravljenih hobija i dobrih prijatelja.

Vodolija


Ukoliko idete na put ili ako neko dolazi da vas posjeti, čeka vas mnogo ugodnih događaja. Slobodni bi mogli ugodnim susretima obogatiti svoj društveni život. Ako ste u braku ili vezi, sjetite se da je dobar razgovor najbolji put do bliskosti. Prijateljski odnos s osobom suprotnog pola počećete doživljavati sa sve više dubljih simpatija.

Ribe


Planete će raspiriti vaše strasti, a potrebu za užicima i ugodom pojačati do krajnosti. Velik dio dana provešćete vani, bilo u šetnji gradom, vožnji ili ispijajući kafu. Samci bi mogli dobiti simpatijin poziv koji već dugo iščekuju. Uživaćete u flertovanju, a neki bi se mogli zaljubiti i potpuno “izgubiti glavu”.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info