Dnevni horoskop za 21.10.2020.

0

Ovan


Unesite u svakodnevne obaveze više žara, ne dopuštajući sitnim greškama da vas nerviraju. Primjećivaćete ono što drugima promiče i sagledati probleme dublje od drugih. Brzo i kvalitetno obavićete poslove koji podrazumijevaju spretnost i komunikaciju. Telefonski razgovor sa simpatijom otkriva vam nešto skriveno o njoj.

Bik


Mogli biste promijeniti radno mjesto ili opis radnih zadataka. Finansijska situacija zahtijevaće ozbiljnije planiranje, jer su vam nedavni troškovi prilično ispraznili rezerve. Ozbiljnije ćete razmišljati o svom izgledu i zdravlju, naročito ako ste dobili koji kilogram više. Bićete uporni u tome da postignete željeni izgled.

Blizanci


Ostvarićete kvalitetniju komunikaciju s partnerom pa ćete riječima lakše izražavati emocije. U vama će jačati potreba da učinite nešto za sebe i da tok nekih zbivanja usmjerite u pravcu koji vam najviše odgovara. Imaćete uspjeha u postizanju porodičnog mira, raspravi s partnerom ili u razgovoru s djecom.

Rak


Status na poslu ili u prijateljskom krugu mogao bi vam biti uzdrman. Iz nezgodne situacije izvući će vas osoba koja vam je sklona. Trenuci koje ćete provesti u samoći biće neophodni. Odmarajte se više, a protiv stresa borite se sportom. Nekome će biti potrebna vaša pomoć u vrlo osjetljivoj situaciji, ali nećete biti sigurni šta da uradite.

Lav


Nemojte dopustiti da se jednoličnost useli u vaš privatni život. Mnogo toga možete promijeniti, samo ako hoćete. Na poslu ćete biti zadovoljni, jer ćete uspijevati svoje ideje predstaviti pravim ljudima. Bićete mnogo življi i opušteniji nego inače, a u svemu onome što vas je iritiralo naći ćete i nešto dobro.

Djevica


Nedostajaće vam uzbuđenja, a za neke obaveze trebaće vam više vremena nego inače. Manjak koncentracije i dobre organizacije nepovoljno će se odraziti na sve što počnete raditi. Ako se spremate da razgovarate s partnerom, vodite računa da nepromišljenim reakcijama ne umanjite dobre izglede za postizanje ustupaka.

Vaga


Raspoloženi ste za ljubav, bilo da vam se nudi kao mogućnost ljubavne veze ili flerta. Povišen nivo emocija čini vas zainteresovanima za suprotni pol pa nije isključeno da ovo bude dan kada će neki među vama započeti novu vezu. Uveče se prepustite ugođaju muzike, knjiga ili omiljenog filma.

Škorpija


Ne propuštajte prilike koje vam omogućuju da pokažete svoje talente. Pratiće vas povoljne okolnosti i u rješavanju administrativnih obaveza. Mogli biste nešto prodati, a sve više će vas privlačiti pomisao o kupovini prevoznog sredstva ili računara. Novi ljubavni susret moguć je u okruženju u kojem se svakodnevno krećete.

Strijelac


Ne pričajte pred drugima o svojim planovima, radije neke stvari ostavite nedorečene. Čak i ako pojedinci žele diskreditovati vaše kvalitete, neće vam moći naštetiti, jer iza vas stoje trud i rezultati. Ako je osoba koja vam se sviđa samozatajna, izbjegavajte insistiranje na nekim pitanjima. U protivnom biste je mogli odbiti od sebe.

Jarac


Osjećaj dužnosti i obaveze podsticaće vas na djelovanje. Vaše odluke i planovi ostvarivaće se na zamišljeni način. Mogli biste duže ostati na poslu, jer će neki rokovi biti pomjereni. Ako planirate izlazak, dobro ćete se zabaviti. Moguć je razgovor s bivšom simpatijom, koja će vam staviti do znanja da želi nov početak.

Vodolija


Mnogi će se pomiriti s partnerom i početi ispočetka. Lako ćete sklapati nova poznanstva, a neka od njih mogu otvoriti priliku za novu ljubavnu priču. Razveseliće vas saznanje da je neko poslušao vaš savjet i da zbog toga lakše izlazi nakraj sa svojim problemima. Ukućani će biti zadovoljni vašim životnim postignućima.

Ribe


Zasićenje porodičnim okolnostima i odnosima pridonijeće vašem neraspoloženju. Lako ćete gubiti strpljenje i razmišljati o tome da je došlo vrijeme za promjene. Mogući su problemi s roditeljima, odnosno s osobama s kojima ste prinuđeni dijeliti isti prostor. Prolazne teškoće s koncentracijom pozivaju na oprez u saobraćaju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info