Dnevni horoskop za 20.10.2020.

0

Ovan


Previše se opterećujete nebitnim stvarima. Ljutiće vas sve što vam remeti zacrtani raspored pa ćete energiju gubiti na nerviranje umjesto na konstruktivan rad. Ne dopustite da vas sitni neuspjesi izbace iz takta. Prihvatite što mirnije trenutno stanje, jer će vam već sutra sve izgledati manje problematično.

Bik


Možete mnogo više postići uz manja odricanja pa iskoristite planetarnu naklonost i ugrabite ponuđene prilike. Bićete svjesni svojih slabosti. Mane ćete pretvoriti u prednosti i u trenu osvojiti neke ljude te svaku priliku okrenuti u svoju korist. Lakše ćete uvjeriti partnera u ispravnost svojih stavova i planova.

Blizanci


Nezadovoljni ste finansijskom situacijom. Svjesni ste da ste dopustili sebi nepotrebne troškove u trenucima slabosti. Sada vam ne preostaje ništa drugo nego da više štedite. Ne dopustite da partnerova dobronamjerna kritika pokvari vaš odnos. Možda vam je samo htio pomoći da problem sagledate i sa druge strane.

Rak


Preispitivaćete osjećanja prema nekim ljudima, ali i njihov uticaj na vaš život. Intuitivno ćete osjetiti šta trebate uraditi ili nekome reći da biste iz svega izašli čiste savjesti. Nekim Rakovima moguća je ljubavna avantura koja će podignuti mnogo prašine i pokrenuti tračeve. Zažalićete što ste nekom povjerili svoje intimne tajne.

Lav


Većinu slobodnog vremena provešćete družeći se s prijateljima. Kolege ćete zabavljati i prepričavati im zgode iz svog života pa će na radnom mjestu vladati vesela atmosfera. Dobri planetarni uticaji biće pokretači korjenitih životnih promjena pa nije isključeno da nakon dugog razdoblja nezaposlenosti dobijete posao.

Djevica


Ako planirate sastanak s partnerom, uzbuđenje će vas pratiti cijeli dan. Bićete neodlučni kako se obući, ali partnerovi komplimenti biće znak da niste pogriješili. Ne oklijevajte da zamolite nekoga za uslugu, posebno ako vam je potreban novac. Danas će vam malo toga biti odbijeno ili onemogućeno.

Vaga


Ako vam je stalo do opstanka veze, nemojte se ponašati kao da se ništa loše ne događa. Izbjegavanje suočavanja s partnerom, oko nastalih problema, samo će vas udaljiti. Ne dopustite da vas savlada malodušnost – prisilite se na sport i fizičke aktivnosti kojima ćete izbaciti negativnu energiju.

Škorpija


Najviše vremena provodićete u kretanju, telefonskim razgovorima i na kafama s prijateljima. Učićete i pamtiti s lakoćom, a pismena i usmena komunikacija odvijaće se nesmetano. Studente će strah od neuspjeha podsticati na stalno ponavljanje gradiva, što sigurno neće proći bez dobrih rezultata na ispitima.

Strijelac


Dan protiče u znaku romantike, ali imate utisak da se ona dešava svima, samo ne vama. Budite otvoreni i verujte u ljubav – samo tada su čuda moguća. Do tada, usmjerite vašu strast na neki kreativan poduhvat. Ako ste ranije razmišljali o slikanju ili pisanju, sada je pravo vrijeme za to.

Jarac


S prijateljima ćete poslovati, razgovarati o bitnim životnim pitanjima ili putovati. Uključićete se u neke grupe, društva ili timske projekte. Učenje vam neće predstavljati problem. Prionućete na usvajanje novih stvari s velikim entuzijazmom. Neplanirani susret sa starom ljubavi oduzeće vam unutrašnji mir.

Vodolija


Preuzmite inicijativu u rješavanju problema i ne očekujte od drugih da obavljaju poslove u vaše ime. Nemojte promjene doživljavati kao nešto loše, jer su veliki izgledi da vam donesu poboljšanje. Duboko u sebi osjećate nemir kojem još ne možete odrediti uzrok. Ali već sutra bićete bolje raspoloženi.

Ribe


Biće vam ugodno u društvu kolega, a posla i neće biti previše pa ćete nakon radnog vremena imati druge planove i posvetiti se privatnom životu. Partnera ćete oduševiti svojom bezbrižnošću pa će pored vas brzo zaboraviti na svoje brige. Vaša znatiželja rezultovaće saznanjima koja će ubrzati donošenje jedne odluke.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info