Dnevni horoskop za 19.10.2020.

0

Ovan


Vaš radni entuzijazam biće velik pa ćete obaviti mnogo u kratkom roku. Pomoći ćete novom kolegi ili pripravniku da nauči posao i istakne svoje sposobnosti. Više poradite na komunikaciji s partnerom, jer vaš odnos bi se mogao zaoštriti. Glavni uzrok nesporazuma biće novac i porast troškova zbog dječijih potreba.

Bik


Pred vama su izvrsne prilike, ali radije se prihvatite jednog cilja umjesto da se širite na više strana. Uživaćete podršku javnosti i sklopiti poznanstva koja će vam koristiti u budućnosti. Ako prema nekome imate skrivene simpatije, u idućim danima više neće biti tajni. Proživjećete novo ljubavno nadahnuće.

Blizanci


Brige koje vas muče mogle bi ostaviti traga na vama, najviše na vašoj strpljivosti. Nemirni ste, dosta se prepirete s partnerom. Prebacivaćete mu događaje iz prošlosti, što će nepotrebno uzdrmati vaš odnos. Nemojte dopustiti da sve preraste u nerješiv problem. Zdravlje vam je osjetljivo, posebno probavni sistem.

Rak


Vaša odlična intuicija i oštroumnost pomoći će da probleme sagledate sa svih strana i nađete kvalitetna rješenja. Ljubavni život neće biti lišen uzbuđenja. Moglo bi vam se dogoditi da vas obuzme plima strasti koju će podstaknuti privlačna osoba. Ako razmišljate o roditeljstvu, budite spremni na promjenu načina života.

Lav


Pravi je trenutak da se prihvatite napornih i iscrpljujućih poslova. Uspješno ćete ih privesti kraju, naročito ako ih odradite ne razmišljajući o tome koliko su teški. Mogli biste imati problema s roditeljima ili ćete biti svjedok teškoća koje će se pojaviti između njih. Trebaće im vaš oslonac, a u nekim situacijama bićete njihov glas razuma.

Djevica


Spremno ćete prići osobi koja vam se sviđa, ne čekajući da ona napravi prvi korak. Vaša ljubavna inicijativa svidjeće se drugoj strani pa bi vam emocije mogle biti uzvraćene. Najavite posjetu rodbini u drugom gradu, kako biste bili sigurni da ćete ih naći kod kuće.

Vaga


S partnerom ćete razgovarati o novcu i finansijskoj budućnosti. Bilo da je u pitanju zajedničko ulaganje u posao, podizanje stambenog kredita ili nešto treće, takve odluke će vas čvršće povezati, a neke podstaknuti i na početak zajedničkog života. Ako ste roditelj, tinejdžer bi vam mogao tražiti da mu povećate džeparac.

Škorpija


Nastojte se što više fokusirati samo na bitne stvari. Ako se nađete u iskušenju ili u krizi, imajte vjeru u sebe i primijenite sve što ste dosad naučili. U komunikaciji budite taktični i smirite strasti da razgovor ne bi poprimio neželjene razmjere. Iako će vas nešto nagoniti da reagujete brzopleto, suzdržite se i ne činite ništa rizično.

Strijelac


Više poslovnih pogodnosti očekuje vas s firmama koje imaju sjedište u drugim gradovima. Neke bi na rad mogla motivisati ljubavna priča, koja bi se mogla odvijati na seminaru. Češće ćete gledati izloge s kvalitetnom odjećom, obućom i nakitom te doći u iskušenje da potrošite više nego biste smjeli.

Jarac


Dan će biti ispunjen ugodnim saznanjima i novim poslovnim ili ljubavnim raspletima. Intuicija će biti vaše najjače oružje. Nepogrešivo ćete znati kako se postaviti u vrlo osjetljivim situacijama. Večernji sati unose slatki nemir zaljubljenima – mogla bi vas kontaktirati simpatija i predložiti sastanak. Imaćete tremu prije susreta.

Vodolija


Očekuje vas porast neočekivanih okolnosti koje će iziskivati promjenu planova i brzo prilagođavanje. Kašnjenje, odgađanje, smetnje u komunikaciji, kvarovi tehnike i uopšteno neočekivane teškoće usporavaće vas u djelovanju. U ovakvim i sličnim situacijama nastojte ne gubiti živce, jer su to okolnosti na koje nemate uticaja.

Ribe


Mnogo ćete se kretati, voziti, slati i primati poruke. Životni noviteti biće vezani za partnera ili osobe iz porodičnog kruga. Burne ljubavne dogodovštine izvjesnije su u mjestu udaljenom od vašeg. Sve će se odvijati naglo i neočekivano. Ako ste u potrazi za poslom, mogle bi vam se javiti osobe s kojima ste prije sarađivali.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info