Dnevni horoskop za 17.10.2020.

0

Ovan


Moguć je susret s dragom osobom koja živi u drugom gradu. Vodićete glavnu riječ u komunikaciji s bližnjima pa podijelite s njima svoje ideje i planove. Večernji izlazak biće prepun ugodnih iznenađenja. Neće vam nedostajati udvarača, a vaši stari prijatelji nasmijaće vas do suza.

Bik


Raspoloženje će vam biti promjenjivo, zavisno od toga događa li se nešto uzbudljivo ili je sve predvidivo. Bićete skloni krajnostima pa će nepromišljene odluke biti posljedica vaše naglosti. Posvetite se omiljenim aktivnostima, a nemir izbacite fizičkim radom.

Blizanci


Energija vam je u padu, a raspoloženje zavisi od stanja emocija. Bilo bi najbolje kada biste se udaljili od pojedinaca koji vas nerviraju. Priuštite sebi trenutke potpunog odmora. Opustiće vas muzika, sportske aktivnosti i uživanje u stvarima koje ste zanemarili. U odnosima s djecom pokazaćete zavidno pedagoško znanje.

Rak


Partner ili prijatelj imaće nekih problema koji bi mogli i vas zabrinuti. Moriće vas misli kako ste vi uzrok problema te da taj više ne želi vezu s vama. Nemojte se prepuštati ovakvim strahovima. Vjerovatnije ta osoba ima problema koje mora riješiti sama sa sobom. Vi možete i trebate pružiti rame za plakanje.

Lav


Posvetite se dragim ljudima koje ste zanemarili. Svojim mudrim savjetima drugima ćete olakšati život, a i sami ćete zbog toga biti ponosni. Veseliće vas posjeta zanimljivim mjestima, flert i upoznavanje novih ljudi. U vašem društvu nikome neće biti dosadno, a ponajmanje partneru koji će uživati u vašem humoru i veselom duhu.

Djevica


Nastojaćete slobodno vrijeme provesti tako da se malo opustite i nađete s ljudima koje dugo niste vidjeli. Ipak, neke situacije nećete moći predvidjeti ni kontrolisati pa vas očekuju neplanirana zbivanja. Susretaćete pojedince koji će vam biti iritantni i čije ćete druženje nastojati izbjeći po svaku cijenu.

Vaga


Mnogo toga zavisiće od vas. Unosićete stabilnost i mir u svoj dom, ma koliko vam činilo da vaše riječi ne dopiru do ušiju vaših ukućana. Partner će biti sklon ishitrenim reakcijama i burno će reagovati na sve što nije po njegovoj volji. Međutim, smiriće ga vaš razgovor i lijepo ophođenje. Tokom popodneva mogla bi vas posjetiti rodbina.

Škorpija


Povećana je mogućnost novog ljubavnog početka, putovanja s porodicom i druženja s rodbinom. Neko od njih zatražiće da mu posudite novac, jer je u finansijskoj krizi. Ljubavni život ispuniće vaša očekivanja, posebno ako se nalazite u neizvjesnoj vezi. Partner će biti spremniji da preduzme odlučujuće korake da budete što više zajedno.

Strijelac


Zaboravite na brige koje vas muče, posvetite se sebi i priuštite sebi nešto što vam mnogo znači. Izvrsno ćete se snalaziti u razgovorima pa bude li među ukućanima napetosti, znaćete unijeti željeni mir. Bićete veoma veseli te ćete mnogo vremena provoditi na internetu, dopisujući se sa simpatijom ili prijateljima.

Jarac


Ukoliko osjetite nemir i nezadovoljstvo, slobodno vrijeme posvetite vlastitim interesima, čak i ako vam ukućani budu prigovarali. Nečija iznenadna posjeta može vas razveseliti, ali vas i iscrpiti zbog čega ćete postati umorni. Ako ste planirali porodični ručak, neraspoloženi član porodice mogao bi vam svima pokvariti ugođaj.

Vodolija


Motivisani ste za druženje. Dan je idealan za posjetu rodbini, odlazak na porodični ručak ili putovanje. Iskoristićete sve što vam se bude pružilo, posebno kad je riječ o ljubavi, dobroj hrani i provodu. U večernjim satima shrvaće vas nagomilani umor pa će vam odgovarati da vas ukućani malo puste na miru.

Ribe


Ne gubite živce zbog sitnica, jer je sve to privremeno. Izdvojite vrijeme samo za sebe, promijenite okolinu ili se bavite onime što vas opušta. Trebaće vam više odmora, jer ste u razdoblju promjena koje vas iscrpljuju. Osjetljivi ste na svaku primjedbu, a biće i onih koji djeluju kao da traže povod za svađu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info