3 najmodernije boje koje trebate nositi ove jeseni

0

Sa dolaskom jesenje sezone počinju i da nas okružuju prekrasne prirodne boje koje, moramo priznati, izgledaju zaista spektakularno. Međutim, kada je riječ o boji odjeće, a ako vam je cilj da dobijete privlačan i moderan stajling, birajte sljedeće tri boje.

Optimistična jesen


Dani okupani suncem, tokom jesenje sezone, sigurno nisu novost, ali ono što jeste novost je da je senf žuta jedna od hit boja ove jeseni! Žuta, sama po sebi, poznata je kao optimistična boja, a njena nešto tamnija nijansa odlično će se uklopiti u svaki jesenji stajling.


Ova nijansa žute idealna je za kombinovanje sa svim bojama sa kojima biste inače kombinovali klasičnu žutu, s tim što senf žutu možete upariti i sa malo jačim bojama, imajući u vidu kako je ona tamnija te naginje ka neutralnom spektru.


U svakom slučaju, ovo je nijansa koja vam može uljepšati i najtmurniji jesenji dan, bilo da je zastupljena na nekom od komada garderobe ili asesoarima.

Topla jesen


Kao nikada ranije, tople zemljane boje postale su neizostavni dio jesenje garderobe. Ovo se, u prvom redu, odnosi na bež – upravo ova boja i jeste najpopuparnija ove jesenje sezone. Mi se nećemo buniti, jer se bež veoma dobro može uklopiti u bilo koji stajling.


Ono što je veoma dobro, kada je u pitanju bež, jeste što nam ova boja dolazi u više nijansi te se veoma dobro može iskombinovati sa svim drugim bojama. U svoj stajling je možete uvrstiti na više načina, bilo da je nosite u vidu majice, pantalona ili se pak odlučite za jaknu ili torbu u nekoj od bež nijansi.


Takođe, bitno je naglasiti i to kako je ovo boja koja odgovara svim prilikama te se veoma dobro može uklopiti u bilo koji stajling. Neutralna i idealna za svakodnevne kombinacije, bež je boja bez koje je ova jesenja sezona potpuno nezamisliva.

Upečatljiva jesen


Ona je već par jesenjih sezona u vrhu popularnosti, a izuzetak nije ni ova jesen. Bordo je veoma topla i privlačna, a istovremeno je neutralna nijansa koja se tako dobro slaže sa svim drugim bojama. Potrebno je napomenuti kako bordo nije previše intenzivna nijansa te je možete nositi gotovo u svim prilikama.


Takođe, imajte na umu kako se bordo spektar kreće od svjetlijih do tamnijih nijansi, a sve one su tako privlačne i idealne za kombinovanje i sa bojama koje dolaze iz neutralnog spektra (crna, siva, teget i slične), kao i onima koje su svjetlije (od bijele do blijedo žute).


Bilo koji komad garderobe u ovoj prekrasnoj boji pomoći će vam da dobijete veoma upečatljiv stajling – haljine, košulje, bluze, pantalone – a vi birajte one koji odgovaraju vašim afinitetima te uživajte u pažnji koju će izazvati ova moderna boja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info