Dnevni horoskop za 12.10.2020.

0

Ovan


Uživaćete u društvu osobe suprotnog pola, ali nemojte se prebrzo opuštati i govoriti sve o sebi. Pričekajte da se bolje upoznate, ne žurite. Zaljubljeni će simpatiju zabavljati duhovitim porukama, podgrijavajući strast i dobro raspoloženje. Nećete pogriješiti ako poslušate svoju intuiciju kod izbora posla i saradnika.

Bik


Bićete u žurbi, što će proizvoditi napetost i greške u poslovanju – usporite i organizujte se. Poslovna rutina biće kriva za manjak ideja i obavljanje poslova bez kreativne energije. Vaša propitkivanja o kolegama i šefovima drugi će shvatiti na negativan način. Nemojte miješati prijateljstvo i poslovnu saradnju – neće izaći na dobro!

Blizanci


Komunikativni ste i pričljivi. Snalazićete se u mnogim temama i druge oduševiti znanjem. S nekim ćete se upustiti u konstruktivnu raspravu. Zahvaljujući dobroj samokontroli, uspješno ćete okončati važne poslovne razgovore. U ljubavi vas prati osjećaj sumnje. Uprkos svađama, vaš odnos se pročišćava od nesporazuma.

Rak


Nepromišljenost i ishitreno odlučivanje donijeće teškoće. Izbjeći ćete ih ako ne odgovarate na nečije provokacije. Prionućete na rješavanje pitanja vezanih za stan, kupoprodaju nekretnine ili zajma. Zatražite stručni savjet. Ispijanje kafe natašte i previše cigareta mogli bi biti uzrok glavobolje. Pokušajte živjeti urednije!

Lav


Veseliće vas neobvezni razgovori, a u društvu ćete biti primijećeni zbog otvorenog nastupa. Razmišljaćete o proširenju porodice ili zajedničkom životu. Neki će planirati putovanje ili nova ulaganja u životni prostor. Umjerena ljubomora s vaše strane pokazaće se korisnom u ljubavnom životu. Partner će biti sigurniji u vaša osjećanja.

Djevica


Pomanjkanje životnih uzbuđenja neće umanjiti vaš bogat unutrašnji svijet. Izgledaćete suzdržano i povučeno, ali u vama će se događati prave emotivne bure. Možda ste zaljubljeni u osobu koja vam je nedostupna iz nekog razloga. Neprestano ćete o njoj razmišljati i smišljati način na koji bi se ukrstili vaši životni putevi.

Vaga


Očekuje vas mnoštvo obaveza. Ne gubite vrijeme na poslove koji vam nisu prioritetni. Pripazite na novac i dokumente – mogli biste ih zagubiti. Neka poznanstva i prijateljstva pokazaće se korisnima, ali nerado ćete od njih tražiti uslugu. Ako ste doživjeli ljubavno razočarenje, mogućnost nečeg novog neće vas privlačiti.

Škorpija


Prepiraćete se s kolegama i biti u jurnjavi za rokovima. Bolje se organizujte. Pripremite se na kritiku pretpostavljenih i kolega koji će biti u pravu pa bi bilo poželjno da ne krenete u rasprave. Budite iskreni prema partneru, posebno ako niste sigurni u svoje emocije. Otvoreni razgovor pomoći će vam objasniti uzroke problema.

Strijelac


Pokazivaćete inicijativu i glasno isticati svoje stavove. Intenziviraće vam se društveni život pa ćete uspostaviti nove kontakte. Psihička energija će vam ojačati pa ćete blistati u umnim zadacima, a na poslu donositi mudre odluke. Krajem dana bićete veseli i raspoloženi za ljubavna osvajanja. Neko će vam posebno zapeti za oko.

Jarac


Odlikovaćete se uvjerljivim nastupom i sposobnošću da ispravno reagujete u napetim situacijama. Nalazićete nova rješenja i sami kreirati nove uslove. Osvijestićete vlastite vrijednosti, razmišljati o životu i načinu kako ga učiniti sadržajnijim. Nekima će u tome pomoći bavljenje sportom, dok će drugi zakoračiti duhovnim stazama.

Vodolija


Iscrpljivaće vas povjerljivi razgovori i druženje koje biste najradije izbjegli. Postupite onako kako osjećate, bez obzira na nečije mišljenje. Ne prepričavajte drugima ono što ste o nekome doznali u povjerenju, naročito onima koji imaju običaj tračati. Vodite računa o emocijama ljudi koji vam se povjeravaju.

Ribe


Prisutni su ljubavni problemi i sklonost pretjerivanju, a kod mnogih i ljubomora prema partneru. U profesionalnom životu bićete srećnije ruke. Uživaćete naklonost uticajnih osoba, a vijest koju ćete dobiti nagovještava izlazak iz poslovnih kriza. Osoba kojoj ste svojevremeno u nečemu pomogli, odužiće vam se na pravi način.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info