Dnevni horoskop za 02.10.2020.

0

Ovan


Nemojte zanemariti negativan uticaj nekih ljudi na vaše stavove i odluke. Ne podliježite ničijoj sugestiji i radite ono što smatrate ispravnim. Previše ste zauzeti poslom pa bi bilo dobro da više mislite na porodicu i njihove potrebe. Morate odgovornije pristupiti pitanjima novca, a neplanirane troškove svesti na minimum.

Bik


Društvene aktivnosti biće vam više teret nego zadovoljstvo. Imaćete manju potrebu za kontaktima i razmjenom mišljenja. Nešto u vama stvara nemir, ali možda je to samo posljedica stresnih situacija koje tek sada osvještavate. Ne očekujte pomoć od nekoga kome ste direktna konkurencija. Oslonite se isključivo na sebe.

Blizanci


Uprkos potrebi za odmorom i opuštanjem, imajte na umu da nije trenutak za povlačenje. Prionite na rješavanje zaostalih zadataka ili problema, jer ćete ih uspješno riješiti. Ako nađete odvažnosti i snage za akciju velikog ljubavnog “spremanja”, bićete vrlo uvjerljivi i postići ono što želite kod partnera.

Rak


Bićete puni inicijative i prodorni, kako u ljubavi, tako i u poslovnom svijetu. Nemojte odustajati od ciljeva, jer je pravo vrijeme za velike korake i odluke. Razmislite šta i kako dalje, bilo da je to novi posao, selidba ili nešto sasvim treće. Neke će iznenaditi telefonski poziv osobe koja im se sviđa pa se sve može brzo odigrati.

Lav


Imaćete utisak da nemate dovoljno slobode i prostora za djelovanje. Porodična situacija biće takva da ćete mnogo vremena provesti udovoljavajući bližnjima, bez obzira da li je to vaša potreba ili slijed nametnutih okolnosti. Iako ćete prema partneru biti otvorenog srca, smetaće vam što druga strana nije emotivno otvorena kao vi.

Djevica


Uživaćete u razgovorima i šalama, bićete omiljeni i buditi simpatije ljudi. Poboljšaće se saradnja i kolegijalnost pa ćete dio odgovornosti i zaduženja proslijediti kolegama i na taj se način rasteretiti. Moguća je posjeta rodbini ili njihovo ugošćavanje u vašemu domu.

Vaga


Priželjkujete li miran dan, okolnosti će vas prisiljavati da se više trudite u komunikaciji s okolinom i u ispunjavanju obaveza. Porast poslovnih zadataka podstaknuće vas na preispitivanje smisla onoga što radite. Mogli biste osjetiti snažnu privlačnost prema osobi koja će se isticati širinom duha i koja će skretati pažnju atraktivnim izgledom.

Škorpija


Pokušajte češće izlaziti s partnerom. Vrijeme koje ćete posvetiti jedno drugom pridonijeće zbližavanju. Mogli biste se spontano dotaknuti i nekih osjetljivih tema, ali ćete o njima smireno razgovarati. Širićete povjerenje i ostavljati dobar utisak prilikom razgovora za posao ili medijskog nastupa.

Strijelac


Odnos s partnerom zahtijevaće otvorene karte i iskrenost. Bez obzira koliko vam teško palo emocionalno otvaranje, moraćete tako postupiti. Suzdržite se od poriva da uzvratite protuargumentima na nečiju kritiku. Ne doživljavajte lično ono što ćete čuti ili vidjeti. Ako vam se neko povjeri, čuvajte njegovu tajnu!

Jarac


Nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire vaš glas ili jasna poruka. Uzalud gubite vrijeme, jer ništa time nećete postići, a mogu vam se prilijepiti i određene etikete koje ćete kasnije teško skinuti. Partner ima interesantan prijedlog za vikend, o kojem vrijedi diskutovati.

Vodolija


Mijenjaćete dnevni raspored pa nastojte uskladiti privatne i poslovne obaveze. Sukobljavaćete se s onima koji o poslu imaju drugačiji stav, ali neka to ne bude razlog vašeg neraspoloženja. Veče donosi napetost u međuljudskim odnosima, a moguće su i prolazne teškoće sa zdravljem. Pobrinite se da odete ranije na spavanje.

Ribe


Potreban vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procjene novih poslovnih prilika. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ili da ulazite u neke sumnjive pregovore. Trenutno, ljubav i zadovoljstvo možda ne idu u kombinaciji.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info