Dnevni horoskop za 01.10.2020.

0

Ovan


Planetarni uticaji nagovještavaju sreću s ulaganjima. Dobro ćete se snalaziti s nekretninama, poslovanju s bankom te novcem uopšteno. Moguće je uspješno zaključivanje problema vezanog za nasljedstvo, polisu osiguranja ili kupovinu na rate. Odjednom ćete se naći okruženi brojnim mogućnostima pa će vam i u ljubavi naglo krenuti.

Bik


Teško ćete se skoncentrisati na posao, a misli će vam stalno vrludati. Opterećivaćete se sitnicama i nerviraće vas situacije na koje ne možete uticati. Neobavezan odnos sa simpatijom zasad vam odgovara, posebno ako se niste oporavili od nedavnog prekida. Ipak, druga strana će očekivati malo više vaše ljubavne inicijative.

Blizanci


Raspolagaćete nevjerovatnom količinom upornosti i odvažnosti. Hrabro ćete se suočiti s problemima i preduzeti sve što je potrebno s ciljem njihovog savladavanja. Očekujete li odgovor vezan za dobijanje posla, mogli biste primiti povoljne vijesti. Zbog blažih zdravstvenih tegoba, neki će posjetiti doktora.

Rak


Objediniće se vaše odlično raspoloženje i praktično razmišljanje pa ćete lako dolaziti do rješenja za problematične situacije. Mnogi će intuitivno osjetiti da vam se mogu povjeriti i da ćete ih dobro savjetovati. Ljubav će vam se otkriti u ljepšem svjetlu. Shvatićete da su sumnje neutemeljene i da je romansa na pomolu.

Lav


Poslovne obaveze će vas umarati i iscrpljivati. Neki će zbog burne noći ujutro osjećati pospanost. U takvom stanju sve će vam se činiti težim pa će vam i problemi djelovati teško rješivima. Ipak, neko vam pruža željeni oslonac i pomoć.

Djevica


Ovo bi trebalo biti vrlo srećan dan za vas. Sve čega se prihvatite ići će glatko i bez problema. Odnosi s drugim ljudima su topli, prijateljski i puni razumijevanja. Ako ste planirali započeti nešto novo, danas je odličan dan za nove projekte i planove. Veče posvetite partneru.

Vaga


Hrabro ćete iznositi svoje stavove, ne strahujući od posljedica ili nečije ljutnje. Nećete ništa prećutati, zbog čega će se mnogi danas naći na meti vaših kritika. Ukućanima ćete zamjeriti da s novcem ne raspolažu ekonomično pa ćete ih nagovoriti da budu štedljiviji. Unesite dašak novine, u dugu vezu, zanimljivim izlaskom ili iznenađenjima.

Škorpija


Omiljenost među prijateljima, ukućanima i kolegama pridonijeće vašem dobrom raspoloženju. Intuicija će vas odlično služiti pa ćete znati kada se morate povući, a kada krenuti u akciju. Ako ste imali nesporazum sa simpatijom ili partnerom, znaćete pravim izborom riječi smiriti napetu situaciju.

Strijelac


Obaveze i potrebe bližnjih postaće vam prevelik teret. Zasićeni ste stalnim ugađanjem drugima, a i previše energije trošite i kod kuće i na poslu. Potrebno vam je više samoće i da se pomjerite od burne svakodnevnice. Ljubavne spone biće čvrste, ali će biti i napetosti. Previše strogo ćete ocjenjivati svoje, ali i partnerove postupke.

Jarac


Na vrhuncu ste društvenog uticaja. Vaša harizmatičnost će biti upečatljiva. Bićete u stanju da druge nagovorite na što god budete htjeli. Klupko porodičnih odnosa počeće se raspetljavati. Shvatićete da ne trebate toliko brinuti o stvarima koje su vam zadavale glavobolju. Dobro ćete se zabavljati u društvu.

Vodolija


Neorganizovanost i loša koncentracija otežaće poslovanje. Strpljenje će vam popuštati u situacijama koje inače dobro podnosite. Ko vam nije simpatičan, daćete mu to odmah do znanja. Manjak organizacije dovodiće vas do vremenskog škripca. Radićete premalo ili previše te tako sami sebe iscrpljivati.

Ribe


Mnoge čeka važan put, iako ne nužno poslovnog karaktera. Mogli biste posjetiti rodbinu ili simpatiju koja živi u drugom gradu. Međuljudski odnosi biće zadovoljavajući, a dogovori i planovi će se uglavnom ostvarivati. Očekujte navalu ugodnih osjećanja, posebno ako ste zaljubljeni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info