Vodolija: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. godine

0

Posao. Naradićete se, nećete znati gdje vam je glava. I ne, nemojte da kažete: “Ma gdje ćeš više od ovoga do sada?”, jer uvijek može više, kada ste vi i ovaj period u pitanju. Dakle, oktobar vam donosi puno posla, puno stresa, puno haotičnih momenata, puno tenzičnih trenutaka sa saradnicima i šefovima, puno grešaka i propusta, puno dešavanja i brzine na dnevnoj bazi.

Doduše, oktobar vam donosi i novac – e pa, njega neće biti baš puno, ali će ga biti. Ne svađajte se ni sa kim, tako samo gubite energiju. Radite i zaradite.

Ljubav. Većim dijelom mjeseca partner i vi baš i nećete imati najbolju komunikaciju i slaganje. Ne mora da znači da ćete se raspravljati (mada i takve situacije povremeno mogu da dođu na dnevni red) – prije to liči na neko zvanično, stegnuto ponašanje.

Kao fora poštujete se, a u stvari ste prilično ledeni jedno prema drugom. Voljena osoba u ovom trenutku ne umije da se postavi na pravi način prema vama, a vi ste previše kruti i zahtjevni, sve shvatate lično i kao neku formu udarca na sebe i zato i dolazi do ovakvih situacija.

Sve se ovo može i držati pod kontrolom i ispraviti, ali je potrebno da oboje pokažete nešto više volje i truda, da stavite emociju, a ne sujetu na prvo mjesto.

Slobodne Vodolije, vi uopšte nećete znati da li ste u vezi ili ne, da li ste započeli nešto što vrijedi ili nešto što nikakvog smisla ni reda nema. Vraćaće vam se bivši, dolaziće novi, sve u svemu – biće opšta zbrka. Reda i sigurnosti nema.

Zdravlje. Problemi sa zubima, grlom, sinusima, glavoboljama, meteoropatske reakcije. Povremeno teškoće sa spavanjem. Stres je i dalje u velikoj mjeri prisutan kod vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info