Vaga: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. godine

0

Posao. Koliko god da ste svjesni svojih potencijala i mogućnosti, jasno vam je da sada ne možete da dobijete i prave rezultate i prava priznanja za njih. Ostaje vam samo da naporno i vrijedno radite i da čekate da to kroz vrijeme bude prepoznato i nagrađeno.

Nervoza je prisutna u partnerskim i saradničkim odnosima i tu ćete morati da pokažete prilagodljivost, koliko god vam se ona ne dopadala trenutno. Polje finansija je sa jakim oscilacijama tokom oktobra – stoji povećanje priliva, ali i veliki troškovi i brz odliv novca.

Ljubav. Period nestabilnosti se nastavlja u vašim partnerstvima. Vaša očekivanja su početkom mjeseca velika, ali kako vrijeme bude odmicalo, moraćete da prihvatite da od vaših maštarija i želja vrlo vjerovatno nema ništa.

Koliko god se to vama ne dopadalo, jedini iole stabilan put kroz vaše emotivne relacije sada vodi kroz racionalnost, praktičnost i zadovoljavanje mrvicama. Da li ćete biti zadovoljni ovim? Ma, nikako. Ali ako želite da prođete koliko toliko stabilno kroz oktobar, moraćete da promijenite i svoja očekivanja i svoj pristup partneru.

Druga strana je pod ogromnim opterećenjem i zbog toga jako nervozna, pokušajte da je razumijete i podržite. Postoji veliki potencijal da se neke veze i brakovi u ovom periodu prekinu.

Slobodne Vage, veći dio mjeseca vam donosi samo flertiće, eventualno avanturu ili tajnu ljubav. Tek pred kraj mjeseca vi počinjete zaista da se dižete, dobijate na snazi i na samopouzdanju.

Zdravlje. Ishrana, stomak, urogenitalna regija. Potrebno je da se više odmarate i relaksirate kroz šetnje i kroz fizičku aktivnost.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info