Strijelac: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. godine

0

Posao. Evo odličnog mjeseca da pokažete svu svoju racionalnost i praktičnost! Čekaj malo, otkud Strijelcima ta racionalnost i praktičnost, pitate se vi znajući da su to dame i gospoda koja sve rade naveliko i vatreno?

Vjerovali ili ne, Strijelci su se u prethodnih godinu dana veoma opametili i shvatili da neke stvari moraju da rade na drugačiji način i to sada počinje da im se vraća, naravno, u pozitivnom smislu. Zato vama u ovom mjesecu ide poboljšanje finansija i, makar jednim dijelom, naplata truda koji ste ulagali.

Ljubav. Vaš vladar već uveliko ide direktnim hodom, vaše raspoloženje postaje bolje i polako vam se vraćaju pa makar naznake onog vašeg optimizma i entuzijazma. Jeste, pritisnuti ste poslom i problemima, ali gurate nekako. A partner? Taman vi unaprijed, kad partner unazad. I to kroz znak Škorpije, vama iza leđa.

Malo da rovari, da nadgleda svaki vaš pokret i potez, da mjeri svaku riječ koju izgovorite i da samo čeka priliku da vam prebaci nešto. Da izvlači na dnevni red, iz ko zna kog budžaka, pitanja i razgovore koje ste mislili da ste odavno riješili i zatvorili.

Da li to znači da ćete tokom cijelog oktobra biti pritisnuti od strane voljene osobe? Ma ne, imaćete vi podosta dobrih zajedničkih momenata, samo će vam drago biće vrlo često ići na živce.

Slobodni Strijelci, Mars unazad u polju ljubavi, Merkur unazad kao vladar partnerstava – ako vas ne potkači neka prošlost, ništa niste uradili. Ili neka tajna priča…

Zdravlje. Niste loši u ovom mjesecu, ali morate više voditi računa o ishrani i truditi se da se više odmarate. Mogući su povremeni problemi sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info