Škorpija: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. godine

0

Posao. Merkur je u vašem znaku i svakako ćete imati i racio i inicijativu u poslu. E sad, to što je taj Merkur u fazonu kreni naprijed pa hajd’ sad unazad i što je sve vrijeme u opoziciji sa retro Uranom – pa šta da se radi?

Tako ćete vi malo da radite baš kako treba, malo da griješite, malo više da se nervirate, eventualno da se svađate (dobro to baš nije eventualno, već je sto postotno sigurno), ali ćete uspjeti da tokom oktobra poprilično dobro plivate i otvorite sebi solidne poslovne rezultate. Umorićete se žestoko, ali dobro…

Ljubav. Pa, možemo reći da u oktobru imate i podsticajne i problematične aspekte vezano za partnerstva u kojima ste. S jedne strane, evidentno je da postoji povezanost i da je emocija prisutna. Sa druge i te kako je tu i nesigurnost, sumnja, opterećenost nekim pitanjima i manjak vremena za voljenu osobu.

Najviše je vjerovatno da ćete vas dvoje tokom oktobra imati mnogo momenata za pamćenje, s tim što će neki od njih biti ekstra dobri, a drugi – pa ti drugi će donositi tenziju i rasprave.

Bilo bi zaista dobro ako biste češće nego inače uspijevali da zajedno “pobjegnete” od svega – od pritisaka obaveza i svakodnevice ili na kraći put, a ako ništa drugo makar u šetnje u prirodu u kojima će vam biti dovoljno da ćutite i budete opušteni jedno pored drugog.

Slobodne Škorpije, vaš ljubavni život je u oktobru u “kreni-stani” varijanti. Prilika ima, ali opuštenosti i mira u vašoj glavi i srcu nema.

Zdravlje. Svašta će da vas žulja i boli, ali ono što je najizraženije jeste manjak energije i sklonost povredama. Sve ostalo je sitno, ali tog sitnog će biti podosta.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info