Ribe: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. godine

0

Posao. Prilično dobar poslovni mjesec za vas. Ne možemo reći da će biti lagan, ali krajnji rezultati vaših napora i te kako mogu biti pozitivni. Doduše, imaćete tenziju i pritiske od strane saradnika i kolega, imaćete premalo vremena da završite sve obaveze koje su vam natovarene.

Bukvalno ćete protrčavati kroz radni dan, ali sve to, iako prilično zahtjevno, donijeće vam i poboljšanje postojećeg stanja na radnom mjestu, a nekima čak i mogućnost da naprave značajniji korak naprijed. Finansije i dalje sa puno oscilacija.

Ljubav. Ili ćete da se svađate sa partnerom češće nego inače ili ćete povremeno da šokirate jedno drugo. Doduše, ta “šokiranja” ne moraju automatski biti loša, ali poznajući vas pozitivnog će svakako biti u manjoj mjeri od negativnog.

Problem je u tome što će komunikacija sa voljenom osobom često biti puna nerazumijevanja i tenzije. Vas dvoje kao par nimalo niste loši, štaviše – čvrsto se držite jedno za drugo i korijen vam je jak i dubok, ali kao da vam ni vaše ponašanje ni situacije oko vas ne dozvoljavaju da sada mirno živite i volite se.

Mi bismo vam savjetovali da odmjerite prije nego što kažete, da ne zaključujete naprečac i da makar do sto izbrojite prije nego što odreagujete… Da li ćete poslušati ili ne, na vama je.

Slobodne Ribe, više ljubavnih mogućnosti vam stoji tokom oktobra. Biće tu i nekih prošlih priča i ljudi, ali biće i noviteta koji bi i te kako mogli da budu zanimljivi i da vam donesu emotivni mir.

Zdravlje. Nervoza je problem, ishrana je problem, premalo odmora je problem. Morate više pažnje posvetiti očuvanju svog zdravlja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info