Rak: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. godine

0

Posao. Poslovni segment je mjesto velikih promjena tokom oktobra. Ništa od ovih promjena neće ići ni lako ni jednostavno po vas, ali je sigurno da ćete prave rezultate svog truda i napora vidjeti do kraja ove godine. Imaćete problem u komunikaciji sa saradnicima ili, ako ste privatnik, pojačane probleme sa klijentima.

Nažalost, kod nekih Rakova postoji ozbiljna šansa za presjeke u poslovnom segmentu – vi učinite ono što je do vas da do toga ne dođe. Odnos sa nadređenima je napet tokom druge dekade oktobra.

Ljubav. Saturn je pred kraj septembra krenuo direktnim hodom u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka i tokom oktobra kreće ubrzanje – kod nekih ubrzano kretanje ka konačnom odvajanju, kod drugih ubrzano sređivanje i stabilizacija odnosa.

Ono što se mora primijetiti jeste da čak i ove druge Rakove čeka dosta komplikovan i nestabilan put do rješavanja problema. Tenzija sa voljenom osobom će postojati, postojaće i mogućnosti za rasprave po mnogim pitanjima, a kod nekih ta pitanja mogu biti vezana i za vjernost i iskrenost – najprije kod vas.

Dva puna Mjeseca tokom oktobra (Mjesec inače vlada vašim znakom) govore, u suštini, koliko je emotivno zahtjevan ovaj period za vas.

Slobodni Rakovi, očekuje vas zaista dosta jakih dešavanja na polju ljubavi, ali teško je da tokom ovog mjeseca možete pronaći stabilnost. Bićete poneseni emocijama i strašću, ali trenutno postoje prepreke za harmoniju.

Zdravlje. Damama su mogući ginekološki problemi. Generalno gledano – teškoće sa urinarnim traktom i problemi sa kičmom, zglobovima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info