Ovan: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. godine

0

Posao. Poslovni segment, ali i nadređene osobe, izazivaće vam glavobolju tokom većeg dijela mjeseca. Mnogo situacija, koje su vam važne, nećete moći da kontrolišete, a prilagođavanje vam baš i neće ići od ruke.

Druga dekada mjeseca je prilično stresna po vas i pokušajte da u njoj ne donosite brzinske i impulsivne odluke. Nažalost, kod nekih će doći do presjeka i prestanka rada – to je nešto što već izvjesno vrijeme naslućujete, ali to ne znači da će vam zbog toga biti lakše. Finansije – dosta komplikovano i naporno.

Ljubav. Kao što je odnos sa emotivnim partnerom na preispitivanju već neko vrijeme, tako u prvi plan izbija i vaš ljubavni status. Saturn, koji je krenuo direktno baš u polju statusa, ima zadatak da “očisti” sve ono što je dotrajalo i da pokrene promjene na koje se dugo čekalo.

Tako će u oktobru biti mnogo presjeka i odvajanja u partnerskim vezama, ali će isto tako biti i puno parova koji će se konačno odlučiti na početak zajedničkog života ili na ulazak u brak.

U svakom slučaju, ovo je dosta nervozan mjesec za parove, a sukobi se mogu vrtiti oko pitanja iz prošlosti, oko vjernosti i, kod onih u brakovima, oko novca i troškova.

Slobodni Ovnovi, često će Amorove strelice, koje ispaljujete, omašiti metu pa u oktobru neće biti lako da se značajnije ostvarite na ljubavnom planu. Postoji osoba koja je jako zainteresovana za vas, ali je vi ne primjećujete ili ne doživljavate kao potencijalnog partnera. Takođe, flertovanje kroz poslovni segment.

Zdravlje. Osjetljivost zuba, grla, sinusa. Moguće češće meteoropatske reakcije, glavobolje. Manjak energije – potrebno vam je više odmora i kvalitetnija i redovnija ishrana.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info