Lav: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. godine

0

Posao. Neke pomake, prvo na finansijskom planu, uspjećete da napravite tokom ovog mjeseca. Ovaj segment morate srediti što prije. Što se komunikacije sa poslovnim okruženjem tiče, ona neće biti sjajna – ne morate se voljeti sa kolegama, ali bi bilo fino da ih poštujete.

Sa nadređenima je potrebno da, tokom druge dekade oktobra, imate što korektnije odnose. U dogovorima ćete uspjeti da ostvarite samo jedan manji dio od onoga što ste očekivali, ali ne znači da se kroz vrijeme ovo neće poboljšati.

Ljubav. Sunce, koje vlada vašim znakom, veći je dio oktobra u znaku Vage gdje je slabo, a dispozitor će mu biti Venera u Djevici, takođe slaba. Prevod, molim? Pa, komunikacija sa partnerom baš i nije nešto čime ćete moći da se pohvalite tokom oktobra.

Dalje, razmimoilaziće vam se načini na koje gledate odnos i bitna pitanja vezana za njega. Od ulaska u drugu dekadu oktobra problem se može pojačavati, pogotovo što ćete vi biti skloni prikrivanju nekih situacija, prevelikom kriticizmu ili pokušajima manipulacije voljene osobe.

U bračnim odnosima kamen spoticanja će predstavljati sve što je vezano za finansije, ali i za mlađe članove porodice.

Slobodni Lavovi, čini se da vi u ovom trenutku baš i ne znate šta hoćete kada je ljubav u pitanju. Svakako vam stoje vrlo zanimljiva poznanstva i dešavanja, ali je pitanje u kom će to pravcu otići i kojim tempom će se odvijati nadalje.

Zdravlje. Obratite pažnju na ishranu, na odmor i opuštanje. Niste u nekoj naročitoj snazi i energiji, pokušajte da kroz lagane fizičke vježbe i šetnje osnažite svoje tijelo i duh.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info