Jarac: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. godine

0

Posao. Neće ovo biti loš poslovni mjesec. To nikako ne znači da će biti lagan i opušten, ali znači da ste vi neuporedivo stabilniji nego u proteklom periodu, da povlačite dobre poteze, otvarate dobre poslovne priče i da sve ovo možete dosta solidno naplatiti.

Imaćete u prvom dijelu mjeseca i neke ponovljene šanse – kontaktiraće vas osobe sa kojima ste već nešto pokušali da pokrenete pa je to zakočeno. Sada imate priliku da nastavite na pravi način. Finansijski segment neće biti božanstven, ali će biti dobar.

Ljubav. Ponovićemo nešto što smo za Jarčeve rekli i u septembru, a to je: samo od vas zavisi u kojem će se pravcu, na koji način i koliko uspješno odvijati stanje u vašim emotivnim relacijama.

Vi tačno vidite šta je ono što ne valja i na čemu treba raditi, samo je pitanje da li ste spremni da se uhvatite u koštac sa problemom i sredite to. Da li imate dovoljno snage? Imate. Da li imate dovoljno strpljenja? Pa i imate i nemate. Da li će borba biti naporna? Definitivno hoće.

Mjesec može krenuti dosta problematično, ali se može završiti vrlo uspješno. Sad vi vidite šta ćete i kako ćete. Naravno, postoje i oni Jarčevi koji su umorni od svega što se dešavalo u proteklom periodu i koji će sada podvući crtu.

Slobodni Jarčevi, nemate nikakvog razloga za čekanje i razmišljanje. Osoba, koja se žestoko uzmuvala oko vas, može biti neko ko vam donosi emotivnu stabilnost i mir. Pokušajte, otvorite se i zakoračite u novu priču.

Zdravlje. Upale, infekcije, urogenitalni problemi. Takođe, najprije kod starijih Jarčeva – sve ono što je vezano za kosti, mišiće, zglobove.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info