Djevica: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. godine

0

Posao. Oktobar vam donosi velike poslovne aktivnosti, od kojih će se neke pokazati zaista kao pravi, uspješan put za vas. Ne može se reći da ćete u ovom periodu proći bez stresa, on će biti prisutan u vašem životu gotovo na dnevnoj bazi, ali ćete mnogo toga uspjeti da obavite, a ujedno i da napravite “čistku” u svojim poslovnim kontaktima.

Zbog velike užurbanosti i problema sa organizacijom posla, postoji prostor za greške sa vaše strane pa se trudite da budete maksimalno posvećeni svojim obavezama.

Ljubav. Polje komunikacije će biti mjesto vaše snage, ali ujedno i mjesto najvećih slabosti kada je odnos sa partnerom u pitanju. Prva polovina mjeseca može donijeti komplikovane situacije koje mogu proisteći iz vaše nervoze i sumnjičavosti i koje ćete u ostatku perioda rješavati, nadamo se, uspješno.

Vi lično kao da nećete davati sebi prostora za stabilnost – konstantno ćete preispitivati sve, postavljati pitanja i partneru i sebi, možda čak i kopati po nekim starim ranama koje su već krenule da zarastaju.

Promjenjivost vašeg raspoloženja će biti evidentna i zbog toga je dobro što je partner ipak dosta stabilniji od vas i umjeće na pravi način da izađe nakraj sa vama.

Slobodne Djevice, nećete moći da odolite da ne pokrenete neku situaciju iz prošlosti. Ipak, do kraja oktobra ćete se tu suočiti sa vrlo sličnim situacijama kroz koje ste već prošli i biti spremni da stavite konačnu tačku. Imate mogućnosti za nove priče – idite na tu stranu.

Zdravlje. Problemi sa ishranom, stomakom. Mogućnosti za povrede, a potreban je i veći oprez u saobraćaju. Dame Djevice neka obave redovnu kontrolu kod ginekologa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info