Blizanci: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. godine

0

Posao. Pa, zaista je zahtjevan poslovni period pred vama. Kod mnogih će biti prisutna i neprijatna iznenađenja i promjene u svakodnevnom funkcionisanju koje vam donose nervozu, a koje i utiču na vaš odnos sa kolegama.

Period koji može iznjedriti mnogo grešaka i propusta i u kojem ćete vjerovatno morati da se više posvetite zaostaloj poslovnoj problematici, naročito papirologiji. Oktobar će obilježiti i dosta žurbe, mnogo obaveza i kratki rokovi za njihovo ispunjenje. Finansije – nisu loše, ali su troškovi pojačani.

Ljubav. Još od kraja septembra krenuli su negativni momenti između partnera i vas. Iako ste neke situacije riješili, ipak će se tokom oktobra pokazati da je to rješavanje bilo površno ili da ste praktično samo problem gurnuli pod tepih.

To ne znači da ih sada ne možete uspješno privesti kraju, ali će vam svakako trebati više vremena i živaca za to. Generalno gledano, komunikacija i odnos sa partnerom će imati velike oscilacije i zaista je neophodno da pronađete zajednički jezik po mnogim pitanjima.

Sa nešto više truda, to jeste sada moguće, jer vam interesi ipak jesu isti, bez obzira na to što vam se metode i način komunikacije razlikuju.

Slobodni Blizanci, nemate neke bajne predispozicije za stabilnu i trajniju emotivnu priču. Flertovati možete, imati avanturice da, imati mnogo površnih kontakata da. Ipak, ono pravo, ta neka velika i jaka emocija moraće da ostane za drugi period…

Zdravlje. Imunitet vam nije najsnažniji tokom oktobra, a možete imati probleme i sa pritiskom, upalama i infekcijama. Pripadnicama ovog znaka preporučljivo je da posjete ginekologa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info