Bik: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2020. godine

0

Posao. Ulazite u oktobar kroz dosta komplikovane aspekte koji govore o problematičnoj i teškoj atmosferi i situaciji na poslu. Tenzija se može nastaviti i tokom ostatka mjeseca – i vi ćete provocirati druge i oni preko puta vas će umjeti da vas “ubodu” i izazovu rasprave i negativnu energiju.

Morate pokušati da budete prilagodljiviji da se sve ovo ne bi odrazilo na stabilnost vaših pozicija. Odnos sa nadređenima će vrlo često biti na ivici sukoba. Nešto mirnija situacija u drugom dijelu oktobra. Novac – traljavo.

Ljubav. Iako se, vjerovatno, po mnogim pitanjima tokom oktobra nećete složiti sa partnerom ili će vam trebati više pokušaja da ih riješite, ipak možete napraviti neke konkretnije i prave poteze i odluke bitne za vašu vezu.

Faktor nervoze i iznenađenja će svakako biti prisutan i oboje ćete morati da pronađete način da se prilagodite jedno drugom.

Takođe, povremeni problemi u komunikaciji, jer će ponovo na dnevni red izaći pitanja za koja ste mislili da ste ih riješili. Sve ovo može štetiti samo onim emotivnim partnerstvima koja su i inače na klimavim nogama, one veze koje su iole stabilne proći će kroz oktobar neoštećene.

Slobodni Bikovi, iako će Venera koja vlada vašim znakom prolaziti kroz polje ljubavi, uživanja i zabave, to ipak ne znači da ćete tokom oktobra lako pronaći pravog partnera za sebe. Impulsivnost i strast mogu vas uvesti i u nestabilne, kratkotrajne priče. Takođe, neki od vas će se suočavati sa ljubavnom prošlošću.

Zdravlje. Vaš najveći neprijatelj tokom oktobra je stres koji vam može donositi probleme sa spavanjem, ali i sa stomačnim dijelom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info