Dnevni horoskop za 29.09.2020.

0

Ovan


Možda ćete biti pritisnuti finansijskim brigama ili otplatom kredita – štednjom se borite protiv troškova. Nemojte ići u novčani minus ako za to nema većeg razloga. Na vaš ljubavni život prevelik uticaj imaju roditelji. Partner će vam to prigovoriti, ali proći će još vremena dok to i sami uvidite.

Bik


Odgovaraće vam inventivni i dinamični poslovi, a srećne ruke bićete i ako razmišljate o promjeni radnog mjesta. Druželjubivi ste i lako pronalazite zajednički jezik s različitim ljudima. Zahvaljujući tim osobinama, doznaćete mnoge korisne informacije. Vaša originalnost i kreativnost privući će osobe koje prepoznaju kvalitet.

Blizanci


Mogući su problemi s roditeljima pa ćete otežano uspostaviti skladne odnose. Roditeljske savjete doživljavaćete kao naređenja pa ćete im zamjeriti na strogoći. Društveni život biće buran, ali i zamoran. Možda vam neće odgovarati društvo u kojem ćete se naći ili mjesto na kojem ćete se zabavljati.

Rak


Obnovićete neka poznanstva, posjećivati razna mjesta i dobro se zabavljati. Većina poslovnih briga polako će nestajati, a vi postajati sve odgovorniji i ispunjavati obećanja. Ukućani će vas pohvaliti da mnogo pridonosite miru u kući. Dovršite započete poslove, makar zbog toga morali odgoditi dogovore s prijateljima.

Lav


Ako ste nezadovoljni partnerovim ponašanjem, ne provocirajte ga nego mu to dajte do znanja na miran način. Ukoliko se odlučite na ozbiljan razgovor, neka to bude negdje gdje ćete biti sami. Kako sati budu odmicali, u vama će biti sve više mira i vedrine. Već sutra ćete zaboraviti na mrzovolju ili nečije postupke koji su vas uvrijedili.

Djevica


Ne dopustite da vam tuđe primjedbe naruše samopouzdanje. Strpljenje i predani rad na kraju će vam donijeti željeno priznanje. Posvetite se stvarima u kojima će vaša kreativnost i šarm doći do izražaja. To može biti i uređenje vašeg doma, ali i flertovanje sa osobom koja vam se sviđa. Imaćete uspjeha u svemu čega se prihvatite.

Vaga


Iskažite otvorenost u emocijama. Iako će vaša ljubavna situacija prolaziti kroz velike promjene, u svemu tome naći ćete svoje pravo mjesto. Neki će biti osjetljivi, ali i intuitivni, što će im koristiti u ispravnom procjenjivanju ljudskih karaktera. Bliskom radnom kolegi stalo je da vas zaštiti od ogovaranja i djelovanja iza vaših leđa.

Škorpija


Smetaće vam formalni razgovori ili nečiji problemi koje ćete smatrati preuveličanima. Najdraži će vam biti trenuci samoće u kojima ćete se prepustiti razmišljanju i upražnjavanju omiljenih aktivnosti. U napetim situacijama očuvajte prisebnost i ne govorite baš sve što vam padne na pamet. Nekom biste se mogli zamjeriti.

Strijelac


Žudićete za nekoliko dana odmora, promjenom okoline i priželjkivati više sna. Porast obaveza neće vam dopustiti da se posvetite dragim ljudima i omiljenim aktivnostima. Smatraćete da prijatelj ne cijeni dovoljno trud koji ste uložili u želji da mu pomognete riješiti problem. Ipak, možda ste cijelu situaciju pogrešno shvatili.

Jarac


Prihvataćete pozive na kafu i rado se odazivati društvenim događanjima. Ono što se vama događa biće manje bitno od zbivanja u životu vaših prijatelja ili partnera. Vaša nesebičnost činiće vas dragom i zanimljivom osobom. Korisne informacije doznaćete prateći oglase i razgovarajući s ljudima. Neko vam u nečemu iskreno pomaže.

Vodolija


Trošićete energiju na rješavanje nesuglasica s kolegama. Nemojte biti drski prema šefovima, radije prećutite. Pazite da svojim nastupom ne ugrozite bitne odnose. Dobar lijek protiv prolaznog neraspoloženja biće pažnja koju ćete posvetiti sebi. Razveselite se nečim lijepim i ugodnim, makar bila u pitanju masaža ili posjeta frizeru.

Ribe


Ako vam se pruži prilika da u nečemu dokažete svoje sposobnosti, odmah se prihvatite posla. Organizujte se tako da odgodite sve što nije prioritet. Ukoliko niste zadovoljni bračnim odnosom, dajte to partneru do znanja. Možda druga strana ni ne sluti kakve vas dileme muče. Razgovarajte u četiri oka.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info