Dnevni horoskop za 27.09.2020.

0

Ovan


Iako nećete mnogo vremena provoditi u kući, porodično okruženje ispunjavaće vas zadovoljstvom. S najboljom prijateljicom dijelićete utiske i informisati je o svemu što vam se događa. Mlađi će uživati u nečijoj naklonosti i maštati o zajedničkim trenucima. Neki će doći do simpatijinog telefonskog broja ili putem zajedničkih poznanika saznati nešto više o njoj.

Bik


U žaru strasti, zaljubljeni bi mogli simpatiji poslati poruku s pozivom na kafu. Biće vam dosta čekanja i željećete ubrzati razvoj ljubavne situacije. Druga strana daće vam pozitivan odgovor. Dođe li do susreta, budite spontani i bez prevelikih očekivanja. Osoba koja vam duguje novac, još uvijek neće moći da ga vrati.

Blizanci


Sve ste popularniji u društvu. Raspoloženje će vam se naglo popraviti pa veče neće proći bez izlaska. Tokom dana posvetićete se svemu što ste zanemarivali, bilo da je riječ o kućnim poslovima, djeci ili ukućanima. Ako ste prekinuli ljubavnu vezu, shvatićete da se time nisu ugasila i vaša osjećanja.

Rak


Bližnji neće imati razumijevanja za vaše promjene raspoloženja i odsutnost. Teško će moći dokučiti vaše misli i emocije pa ćete imati osjećaj da vas niko ne razumije. Život udvoje biće vam bitan pa ćete učiniti sve da biste ga poboljšali. Ipak, budete li se previše trudili, počećete sputavati drugu stranu.

Lav


Prijatelj će vas obavijestiti o srećnom događaju u njegovoj porodici, možda rođenju djeteta ili dobijanju zaposlenja pa ćete proslaviti njegov uspjeh i sreću. Uživaćete u prikupljanju informacija i razgovorima s poznanicima. Privlačiće vas izazovi, naročito ako želite osvojiti osobu koja je nekad bila zaljubljena u vas.

Djevica


Pružite više povjerenja partneru. Čak iako vas je povrijedio svojim postupkom, smognite snage i oprostite mu. Ako ste odlučili dio dana posvetiti poslu, neka to budu rani jutarnji ili večernji sati – tada će vam koncentracija biti na vrhuncu. Ako idete na proslavu rođendana, pazite da ne pretjerate s alkoholom.

Vaga


Vaše misli biće usmjerene na planiranje putovanja, okupljanje rođaka, druženje i izlaske. Odlično ćete se snalaziti u komunikaciji pa ćete s lakoćom ostvariti poznanstva i simpatije. Neočekivani poziv ili srećan splet okolnosti nagovijestiće povoljne ljubavne promjene. Neizvjestan odnos pomiče se prema nečem konkretnom.

Škorpija


Snažno ćete doživljavati zbivanja u porodičnom okruženju. Aktiviraće se pitanja i problemi vezani za rješavanje imovine, zajma ili dugovanja. Zasad ćete se morati pomiriti s polovičnim rješenjima. Partnerova oštroumnost pomoći će vam da finansijsku situaciju realnije sagledate. Shvatićete da je bio u pravu što je insistirao na nečemu što niste prihvatali.

Strijelac


Ljubavna veza mogla bi se naći u krizi, jer previše očekujete od partnera. Razmislite o svojim stvarnim motivima prije nego što donesete neke odluke. Omogućite sebi miran dan, jer vam je odmor prijeko potreban. Mogao bi vam pomoći povjerljiv razgovor s prijateljima, ali malo ko od njih će imati slobodnog vremena.

Jarac


Svaki trenutak ispunićete korisnim aktivnostima. Isprobavaćete nove kulinarske recepte ili početi dijetu, a mlađi će mnogo vremena provesti ispred ogledala u spremanju za viđanje s prijateljima. Ako ste u vezi koja vas ne zadovoljava, tražićete neki prihvatljiv razlog za prekid. Vodite računa o tuđim emocijama.

Vodolija


Moguć je susret s osobom koju nedovoljno poznajete, a koja će vam zapeti za oko, jer se često pojavljuje u vašem društvu. Ukoliko joj želite pristupiti, dan je odličan za upoznavanje. Osjetićete nalet kreativne energije pa ćete uređivati stan, napraviti razmještaj ili zidove ukrasiti novim slikama. Od djece ćete doživjeti nešto jako ugodno.

Ribe


Vaša tvrdoglavost da se prilagodite novonastalim okolnostima biće kamen spoticanja. Čak i kada vam razum bude savjetovao strpljenje, nešto će vas tjerati na brzoplete reakcije. Nemojte posuđivati novac i davati finansijska obećanja! Prema partneru ćete iskazivati ljubomoru i zamjeriti mu na situacijama koje su se dogodile u prošlosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info