Dnevni horoskop za 26.09.2020.

0

Ovan


Nekoliko dana boravka u drugom gradu za vas će predstavljati pozitivno iskustvo. Moguće je putovanje sa sestrom, bratom ili njihovom djecom te prijem pošiljke ili pisma iz drugog grada. Renoviranje doma ili kupovina novog namještaja aktivnosti su koje će vam oduzeti prilično energije i novca, ali ćete biti srećni što ste i taj posao obavili.

Bik


Dan je pogodan za nabavku kompjuterske opreme ili kupovinu automobila. Privatni odnosi zahtijevaju oprez – neopreznom izjavom nekoga ćete naljutiti. Iznenadni poziv ili slučajni razgovor podstaknuće vas da promijenite večerašnje planove. Moraćete priskočiti upomoć prijatelju, rođaku ili komšiji.

Blizanci


Posvetite dan druženju i zabavi – to će vam pomoći da se opustite i smetnete brige sa uma. Glava će vam biti puna ideja, a kreativnost tražiti svoj izduvni ventil pa ćete preurediti svoj dom i novim razmještajem dati mu potpuno drugačiji izgled. Vaš partner imaće novčanih problema, a vi ćete mu pomoći koliko je to u vašoj moći.

Rak


Nešto će vas vratiti u prošlost i podsjetiti na stvari koje niste dovršili i zbog čega vas grize savjest. Nije naodmet da o tome porazgovarate sa nekom bliskom osobom koja će vam dati kvalitetne smjernice. Ako imate veliku porodicu, na vaša će leđa pasti najveći teret. U odnosu sa starijima, potrebno je više takta sa vaše strane.

Lav


Koncentracija vam je na zavidnom nivou. Prionite na učenje, istraživanje, prikupljanje informacija. Ali dopustite sebi i malo luksuza ili nečeg što će vas opustiti, makar imali i dosta obaveza. Izbjegnite ljude koji vas iritiraju, a okružite se onima koji vas mogu nasmijati i oraspoložiti. Razveseliće vas nečiji telefonski poziv.

Djevica


Previše ćete strepiti ili zavisiti od odluka bližnjih. U vašem ponašanju biće očigledno nezadovoljstvo koje su proizvele neke životne situacije. U pitanju je prolazna kriza zbog koje biste mogli potražiti savjet osobe u koju imate povjerenja. Bitno je da ne nakupljate bijes i tugu, nego da otvoreno razgovarate o onome što vas muči.

Vaga


Ljubitelji sporta i prirode mogli bi otputovati izvan grada i provesti ugodan vikend. Iz razgovora sa nepoznatim ljudima doznaćete zanimljivosti i prikupiti korisne informacije. Ukoliko dođete do zaključka da su vaši bližnji nemotivisani, preuzmite inicijativu i ispunite dan zanimljivim sadržajima.

Škorpija


Zbivanja iz prošlosti uticaće na vaše emocije i razmišljanja. Prisjetićete se stare ljubavi, ali nećete ništa preduzeti da biste se vidjeli. Podsvijest će uticati na vaše odluke, a unutrašnji život biće intenzivan. Odnosi sa prijateljima i članovima porodice promjenjivi su i neskladni, ali to će biti važno samo tokom vikenda.

Strijelac


Nemojte se istresati na ukućane ako ste loše volje. Bilo bi dobro da se suzdržite. Morate što više čuvati živce. Analiziraćete dosadašnja zbivanja i gubiti se u sitnicama. Ako nešto morate promijeniti kako biste se bolje osjećali, učinite to što prije. Moguć je susret sa osobom koja će vam biti fizički privlačna ili susret sa bivšom ljubavi.

Jarac


Od ukućana ćete tražiti odgovorniji odnos prema obavezama. Iako vaše molbe neće odmah pasti na plodno tlo, budite uporni pa ćete ostvariti cilj. Mogao bi vam neko doći u posjetu i to po svemu sudeći neko koga biste najradije izbjegli. Ali možda se prevarite i shvatite da ste ih potcijenili i da vam je u njihovom društvu sasvim dobro.

Vodolija


Nećete odbijati pozive za izlazak, nego ćete okruženi prijateljima posjećivati poznata okupljališta. Neki će svojim šarmom i duhovitošću privući ljude željne zabave i neobveznog druženja. Dolazak prinove u vašoj porodici ili među rodbinom biće razlog velikog slavlja. Neko će vam najaviti dolazak iz velike daljine.

Ribe


Riješite sa partnerom nesporazume – dan je dobar za pokušaje pomirenja i uspostavljanja mira. Ako ste se odlučili odmoriti, nešto će vas u tome stalno sprečavati. Neko će vam svojim problemima crpiti energiju pa ćete veče dočekati umorni. Ako tražite novu ljubav, nailazićete na osobe koje vam ne odgovaraju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info