Dnevni horoskop za 25.09.2020.

0

Ovan


U domu će vladati skladni odnosi koji nakratko mogu biti narušeni zbog novčanih problema. Međutim, izvjesno je da ćete se riješiti jednog drugog tereta koji vas je mučio te se s više optimizma okrenuti svakodnevnici.

Bik


Bićete brzi i spretni u svemu čega se prihvatite. Lakše ćete rješavati razne obaveze i uspostaviti skladan odnos s drugima. Razdoblje je pogodno za potragu za radnim mjestom, unapređenje, ali i za ljubavna osvajanja i romantiku. Shvatićete da jedna ljubavna prilika nije prokockana do kraja i da nade još uvijek ima.

Blizanci


Ma koliko se trudili da se povučete u osamu, nećete moći izbjeći ljude i razgovore o bitnim temama. Djeca, roditelji ili kućni radovi zahtijevaće odricanja i strpljenje. Odnos s partnerom biće potisnut u drugi plan i na trenutke ćete se osjećati sami. Nećete imati previše slobodnog vremena, ali moraćete poraditi na bračnoj komunikaciji.

Rak


Velikodušno ćete pomoći bliskoj osobi, što će ona znati cijeniti i uzvratiti. Druženje s prijateljima koje dugo niste vidjeli neće proteći kako ste očekivali. Osjećaćete da su postali drugačiji, ali možda ste se i vi u međuvremenu promijenili. Naći ćete se u centru nečijeg zanimanja ili će vam neko uputiti kompliment zbog izgleda.

Lav


Odluke ćete donositi pod pritiskom pa nećete biti sigurni u njihovu ispravnost. Bićete dekoncentrisani i teško se fokusirati na detalje. Možda nećete razumjeti šta se od vas traži, kada je u pitanju obavljanje poslovnih zadataka. Ne ustručavajte se zatražiti dodatna objašnjena od šefova, kako biste izbjegli greške.

Djevica


Učenje i komunikacija ići će vam od ruke. Prilagodite se situacijama i izvucite najbolje iz onoga što vam se nudi. Zamolite za razgovor osobu koja bi vam mogla pomoći u poslu. Ako vas društvo pozove na kafu, svakako prihvatite, jer biste se mogli iznenaditi poznanstvom od kojeg ćete u budućnosti imati velikih koristi.

Vaga


Vaše zanimanje usmjereno je na poslovna zbivanja i karijeru pa je ljubav potisnuta u drugi plan. Ako ste u vezi, dajte partneru do znanja koliko vam znači, jer će u protivnom početi sumnjati u vas. Ako se selite u novu kancelariju, stan ili ste u gostima, trebaće vam neko vrijeme da se priviknete. Neke će mučiti izraženija nesanica.

Škorpija


Neskloni ljudi i situacije prisiliće vas da shvatite prednost promišljenosti. Suprotnosti vaše poslovne i privatne situacije čine vas nesigurnima. Teško pronalazite ravnotežu, ali možda previše očekujete od sebe, a premalo se oslanjate na partnera. Ne oklijevajte postupiti onako kako vam savjest i srce nalažu.

Strijelac


Zaboravite na loša iskustva. Okrenite se ostvarenju novih planova ili na nov način pristupite određenim osobama i problemima. Možda će vam neplanirani poslovi pokvariti planove, na razočarenje vašeg partnera ili djece. Kako god bilo, prihvatite se posla, jer će vas iznenaditi lakoća s kojom ćete ga obavljati.

Jarac


Imaćete više uspjeha u ostvarenju ljubavnih želja, a možda ste već i zaljubljeni. Ne oklijevajte da se predstavite nekome u najboljem svjetlu, jer ćete tako ostvariti stratešku prednost. Odlučnost će polučiti rezultate pa budite uporni u onom što želite.

Vodolija


Rasterećenje od problema i onoga što vas tišti potražićete u društvu prijatelja. Ipak, shvatićete da time niste riješili uzrok problemima. U emotivnom životu biće istaknuta vaša neodlučnost. Ponašaćete se proturječno pa ćete partnera zbuniti. Tokom večernjih sati moguć je otvoren razgovor u kojem ćete “istresti” svoje probleme.

Ribe


Ako vas očekuje mnogo obaveza, dan započnite zdravim doručkom. Razveseliće vas posjeta rođacima u drugom gradu ili će oni posjetiti vas. Nekima je moguć susret s osobom koju dugo nisu vidjeli, a nekada im je mnogo značila.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info