Dnevni horoskop za 20.09.2020.

0

Ovan


Vaša pristupačnost i spontanost privlačiće nametljive ljude koji će vam oduzimati slobodno vrijeme. Nekima ćete otvoreno reći da vam idu na živce. Bićete rastreseni i zaboravni pa pazite gdje odlažete stvari. Telefon će vam zvoniti u najnezgodnije vrijeme, a ako ste za volanom, ometaće vas česti pozivi.

Bik


Nikad vam nije dosadno pa nema razloga da tako ne bude i danas, uprkos svemu što se trenutno (ne) događa oko vas. Prepustite se vlastitoj mašti i pronađite zabavu sami, tako ćete biti sigurni da će sve završiti onako kako želite. Drugi ljudi mogu vam samo zaviditi na vašoj mašti i sposobnostima.

Blizanci


Dan će biti posebno lijep onima koji su zaljubljeni. Radovaćete se večernjem izlasku s partnerom, a slobodni će se nastojati približiti simpatiji. Neki bi baš danas mogli ući u vezu. Nećete biti raspoloženi za kućne poslove i ostale obaveze pa ćete rado čavrljati s prijateljima i prepričavati najnovija zbivanja iz vaših života.

Rak


Planete vas podstiču na osvetoljubivo ponašanje prema ljudima koji vas u nečemu zakidaju. Bilo da je to šef, vaš partner ili roditelj, danas nećete štediti na kritikama. Nećete moći izbjeći kućne, roditeljske i rodbinske obaveze. Iako ćete tražiti svoj kutak, u kojem biste se mogli prepustiti omiljenim aktivnostima, to vam neće poći za rukom.

Lav


Sadržajno ćete provesti dan, uz mnogo uzbuđenja i s različitim iskustvima. Od ranog jutra bićete u posebnom raspoloženju; planiraćete druženje s prijateljima i večernji izlazak. Vaša iskrenost biće zaslužna za povoljan obrat situacija koje su krenule nizbrdo – neko vama blizak shvatiće da ste u jednoj stvari bili u pravu.

Djevica


Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. Vješto ćete otkloniti prepreke u komunikaciji s bližnjima ili poboljšati kvalitet odnosa. Ukućani će uživati vašu podršku, ali će je i uzvraćati. Od nekoga biste mogli dobiti poklon ili novac.

Vaga


Dan je stvoren za ozbiljne razgovore s rodbinom, roditeljima ili djecom. Raspravite o onome što muči vas ili nekog od njih. Samci, imaćete sreće u osvajanju – krenite u akciju i ohrabrite drugu stranu jasnim ljubavnim znakovima. Ako ste u braku, veseliće vas zajednički poslovi i nova ulaganja, posebno uređenje životnog prostora.

Škorpija


Neke rasprave nepotrebno ćete izazvati i bilo bi dobro da se suzdržite. Morate što više čuvati živce. Analiziraćete dosadašnja zbivanja i sve doživljavati previše emotivno. Ako nešto morate promijeniti, kako biste se bolje osjećali, učinite to što prije. Moguć je susret s osobom koja će vam fizički biti privlačna ili susret s bivšom ljubavi.

Strijelac


Druženje i izlazak s prijateljima pružaju vam priliku da bolje upoznate osobu prema kojoj gajite simpatije. Predložite joj izlazak! Ako ste u braku, partner će biti usmjeren na kuću i porodicu. Razveselite ga pozivom u bioskop ili na večeru, pokrenite ga s mjesta, jer mu je potrebno malo promjene.

Jarac


Bićete skloni radikalnim rješenjima. Smirite strasti i ne donosite odluke koje bi mogle povrijediti voljenu osobu, a vas izložiti dodatnom stresu. Osoba koja je u vašoj porodici autoritet i od koje, na neki način, zavisite, biće izvor vašeg nezadovoljstva. Ako drugačije ne ide, možda je krajnje vrijeme da se pokušate osamostaliti.

Vodolija


Najviše uspjeha imaćete u aktivnostima intelektualnog tipa. Zato posvetite dio dana učenju. Bićete jako simpatični ljudima, najviše zbog svog spontanog nastupa. Mogući su kontakti s inostranstvom, posebno ako se radi o rodbini ili partneru koji je na putovanju i čiji povratak željno iščekujete.

Ribe


Vodićete razgovore o novcu. Moraćete uskladiti svoje finansijske stavove s partnerovim i dogovoriti se oko zajedničkih troškova. Pazite samo da se ne posvađate! Postaće vam jasnije šta želite od ljubavi, veze i osobe koja je u centru vaših interesa. Emocionalne nade i planovi mogli bi biti vezani za osobu s kojom radite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info