3 fantastična jesenja parfema koja trebate imati odmah sada

0

Naravno da uvijek želimo da mirišemo fantastično! Ali ako vam je cilj da se ove sezone izdvajate iz gomile, birajte jedan (ili sve) od sljedeća tri parfema!

Paco Rabanne – “Lady Million Empire”


Savršeno slatko, cvjetno zadovoljstvo ove jeseni dolazi nam u bočici parfema Lady Million Empire. Želite da uvijek budete primijećene, u svakoj prilici? Upravo ovaj parfem će vas izdvojiti iz gomile – fantastično izbalansirana kombinacija cvijeta narandže, nerolija i crne ribizle utopliće i najsvježiji jesenji dan, ali i rasplamsati maštu slučajnog prolaznika.

Kreiran za odvažne žene koje diktiraju svoja pravila i ne zastaju pred preprekama. Idealan je i za dnevne i za večernje varijante.

Giorgio Armani – “Light Di Gioia”


Veoma ženstven i dugotrajan, Light di Gioia savršen je parfem za tople jesenje dane, ali jednako je dobar i za prohladne večeri i jutra kojima nas jesen neće iznenaditi.

Mješavina bergamota i jasmina čini ga veoma svježim, a dodatak gardenije i bijelog mošusa dodaju toplinu na veoma suptilan, ali opet neodoljiv način. Ugodan na sve moguće načine, Light di Gioia idealan je za sve varijante i sve prilike.

Jean Paul Gaultier – “La Belle”


Još jedno ultra ženstveno izdanje koje, bukvalno, ostavlja bez daha. La Belle je parfem koji baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a svježe note kruške umirene su notama vetivera i vanilije, čime se dobija veoma seksipilno, kremasto i senzualno mirisno izdanje koje oduševljava svojom dugotrajnošću i intenzitetom.

Bočica je kreirana u prepoznatljivom Jean Paul Gaultier stilu, a vjerodostojno prati kako svoj sadržaj tako i naziv samog parfema (La Belle – Ljepotica). Bilo da su u pitanju dnevne ili večernje prilike, La Belle će vas izdvojiti iz gomile, na najljepši mogući način.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info