Dnevni horoskop za 14.09.2020.

0

Ovan


Nastojaćete da budete drugima na raspolaganju, ali će vam se to obiti o glavu. Moguće su nesuglasice na koje ne trebate obraćati previše pažnje. U slučaju da održavate tajnu ljubavnu vezu, mogli biste je prekinuti i svoj žar usmjeriti prema nekome ko je slobodan. U odnosu s roditeljima biće dramatično, ali nekoliko lijepih riječi moglo bi sve popraviti.

Bik


Dan će proteći ugodno, osim ako izuzmemo goste u kući, zbog kojih nećete imati ni trenutka odmora. Ukoliko još niste preboljeli nedavni prekid ljubavne veze, dobićete priliku da raščistite dileme. Bez dvoumljenja nazovite partnera i zatražite razgovor. Dobićete odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Moguća je posjeta rodbine iz druge države.

Blizanci


Previše ćete potiskivati svoje potrebe i želje pa će se u vašem ponašanju očitavati napetost i nepovjerenje. Odolite svim iskušenjima, nemojte se svađati, a ni brzopleto prekidati ljubavnu vezu samo zato što ste mrzovoljni i neraspoloženi. Izvjesna je velika žrtva za dobrobit osoba koje volite, a što će vam se vratiti dvostruko.

Rak


Partner će sumnjati u vaša osjećanja ili vjerodostojnost vaših odluka. Doživljavaće vas nedokučivima i neuhvatljivima. Razgovarajte s njim, razjasnite nesporazume. Zbrka u mislima i sklonost da u istom trenutku radite nekoliko stvari, umanjiće kvalitet obavljenih zadataka. Praktikujte sport i aktivnosti koje vas mogu opustiti.

Lav


Mnogo ćete telefonirati, biti na internetu ili na putu. Nađite vremena za odmor. Novi ljubavni počeci nisu mogući prije nego riješite stvari koje naizgled nemaju veze s ljubavi. Odnos davanja i primanja tjera vas na razmišljanje da mijenjate sebe! Mogli biste posjetiti doktora ili kod stomatologa rješavati probleme sa zubima.

Djevica


Zavodljivim izgledom i šarmom privući ćete pažnju drugih. Neko će vam se udvarati i u romantičnim trenucima otkriti vam svoje skrivene emocije. Bićete spremni na saradnju i druženje, živahni i preduzetni. U poslovnoj sredini nailazićete na podršku i odobravanje. Dan je povoljan i za kupovinu odjeće, kozmetike i kućnih ukrasa.

Vaga


Bližnji neće biti u stanju da odrade svoje zadatke pa će ih prenositi na vas. Zbog nedostatka vremena i fizičkih mogućnosti, nećete biti u stanju da svima udovoljite. Razgovarajte o svojim brigama i one će se prepoloviti. U ostvarenju intimnog sklada pomoći će vam vjera u ljubav, komunikacija s partnerom i popustljivost.

Škorpija


Povećava se vaša kreativnost i interes za intelektualne poslove. Imate vrlo dobru sposobnost prosuđivanja pa će odluke koje donesete biti dobre. Mnogi će doživjeti novu ljubav i uzvraćene emocije. Privlačiće vas sve što je drugačije i novo pa ćete trgati za podsticajnom literaturom koja bi vas zaokupila na pozitivan način.

Strijelac


Naći ćete se u nezgodnim situacijama za čije rješavanje će biti potreban veliki napor i izuzetna domišljatost. Nikud ne srljajte, strpite se. Situacija na finansijskom planu je osrednja, što upućuje na veću štednju. Dobra organizacija aktivnosti biće ključna ukoliko želite da izbjegnete stres ili ograničavajuće okolnosti.

Jarac


Između niza društvenih obaveza, pronađite vremena za sebe. Probudite i izrazite vlastite kreativne sposobnosti. Više kretanja ili posjećivanja mjesta gdje se kreće puno ljudi, dovešće vas u situaciju da upoznate novu simpatiju. Jarcima u braku pojačaće se osjećaj bliskosti i razumijevanja. Ipak, teško se borite s ljubomorom.

Vodolija


Umor i nezadovoljstvo pratiće vas dobar dio dana. Razmislite o nedavnim propustima i razlozima koji su vas doveli u ovakvu situaciju. Najugodnije ćete se osjećati u društvu knjiga, muzike, filmova, ali i u bavljenju sportom. Nerviraće vas zahtjevi ukućana i kućne obaveze. Nećete pogriješiti ako odbijete poziv za druženje i posvetite se sebi.

Ribe


Sve ste uspješniji u rješavanju svakodnevnih teškoća. Popularni ste, traženi i vaš ugled raste. Nadređeni primjećuju koliko se trudite i koliko ste uporni u rješavanju i najtežih radnih zadataka. Osjećaćete višak energije koji nećete znati kanalizovati. Sport je dobrodošao u vaš život, ali i meditacija – zapravo, bilo šta što će vas okrenuti sebi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info