Dnevni horoskop za 13.09.2020.

0

Ovan


Osjetićete nelagodu kad shvatite kako vaša osjećanja nisu u skladu s vašim namjerama, ali i sami znate kako je to čest slučaj pa se ne morate previše zabrinjavati oko toga. Mogli biste doći u iskušenje da ignorišete šta vam srce govori. Dugoročno gledano, bićete srećniji ako date sebi vremena i poslušate sami sebe.

Bik


Čitanje, gledanje filmova i hobiji ispuniće vam dan. Ukoliko želite probuditi uspavane emocije, posvetite partneru više vremena. Odlično ćete se sporazumijevati s najmlađima i nadoknaditi im ono što tokom sedmice niste stigli. Ako ste odnedavno u vezi, primijetićete da se s partnerom sve bolje slažete.

Blizanci


Porodični život odvijaće se u uobičajenom ritmu. Nećete izbjegavati kućne obaveze, nego se prihvatiti posla i sve dovesti u red. Posjetite roditelje ili bolesnog rođaka, a veče provedite u miru svog doma. Ako je neko zainteresovan za vas, ne bi bilo loše pružiti mu priliku. Možda ste tu osobu pogrešno procijenili.

Rak


Savršeno ćete se snalaziti u većem društvu, a vaše dobro raspoloženje i naklonost okoline podignuće vam samopouzdanje. Zaljubljivi ste i romantični, ali ste još uvijek vezani za nekog ko to možda ne zavređuje. Ako ste u braku, insistirajte na ravnopravnoj raspodjeli poslova, novca i brige oko djece.

Lav


Ne dopustite da vas samoća ili nedavni ljubavni krah odvedu u zagrljaj osobe koja ne može zadovoljiti vaše potrebe. Informacije koje ćete čuti o nekome uzmite s rezervom, jer je upitna njihova vjerodostojnost. Ne pretjerujte u reakcijama, bilo da je riječ o novcu, kupovini ili međuljudskim odnosima.

Djevica


Nećete pogriješiti ako odete u posjetu prijateljima ili rodbini. Potrebna vam je promjena i udaljavanje od svakodnevnice. Druženje s prijateljima omogućiće vam mnogo više zabave i zadovoljstva nego što ste očekivali pa ne propuštajte poziv viđanje. Pazite šta jedete i izbjegavajte alkohol, a posebno kasne obroke.

Vaga


Današnje situacije iskušavaće vašu strpljivost i izdržljivost. Ipak, ono najbitnije događaće se u vašem domu. Bavićete se porodičnim pitanjima i odnosima – nemojte dopustiti da se svi toliko oslanjaju na vas. Postavite neke granice, u protivnom ćete se previše iscrpiti. Strastvenost će biti važna komponenta veze – oživite nekadašnji žar.

Škorpija


Godiće vam svi oblici fizičke aktivnosti. Osmislite dan ispunjen raznovrsnim aktivnostima i vješto iskoristite svoje potencijale. Osjećaćete se opušteno i manje ćete se opterećivati problemima i smislom života. Samce bi slučajnost mogla spojiti s osobom s kojom je odnos ostao nedovršen. Ne gubite vrijeme nego odmah dogovorite susret.

Strijelac


Intenzivno ćete razmišljati o sebi i odnosima do kojih vam je stalo. Sve što je ostalo iza vas koristićete kao iskustvo i mudrost, a ne kao kamen spoticanja. Ostvarenje ljubavnih i privatnih ciljeva je neupitno. Mogla bi se pružiti prilika da predstavite partnera svojim roditeljima ili se vi upoznate s njegovima.

Jarac


Učinite sve da poboljšate bračni odnos. Ne odustajte odmah ako druga strana ne bude reagovala na odgovarajući način. Susrešćete mnoge ljude, ali rijetki će na vas djelovati podsticajno. Većina će vam biti zamorna za neke ozbiljnije razgovore. Pružite ruku novom poznanstvu, možda preraste u nešto kvalitetno.

Vodolija


Tokom jutra obavite planirane poslove, kako biste se mogli u miru posvetiti hobijima i zabavi. Uprkos porastu obaveza, priuštite sebi trenutke opuštanja. Nakon kafe s prijateljima ili izlaska s društvom, osjetićete se ispunjeno i puni energije. Stariji bi mogli imati izraženije hronične tegobe.

Ribe


Pred vama su nova poznanstva ili telefonski razgovori koji će vam uljepšati večernje sate. Posjećivaćete nova mjesta i družiti se s ljudima u čijem se društvu osjećate najugodnije. Kad partner primijeti da ste umorni, spremno će vam izaći u susret i pomoći u obavljanju poslova. Ako ste slobodni, jedan susret probudiće vaša osjećanja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info