Dnevni horoskop za 10.09.2020.

0

Ovan


Nemojte unaprijed planirati nove obaveze ako se niste riješili starih. Uvedite reda u svoje rutinske zadatke, gledajte samo svoja posla i držite se podalje od tračeva. Međuljudski odnosi prilično će vas opterećivati, a i sami ćete nepotrebno komplikovati stvari. Već dio dana osjećaćete se malodušno i tek veče će vam donijeti veselije misli.

Bik


Bićete nemirnog duha i zainteresovani za nove ideje. Puni entuzijazma rješavaćete poslovnu problematiku. Ne priznajete prepreke koje vam stoje na putu, imate dovoljno energije i samopouzdanja da živite po svom. Biće onih koji će vam zavidjeti na samouvjerenosti. Moguće je kratko putovanje ili nečija posjeta iz inostranstva.

Blizanci


Mnogo pažnje ćete posvećivati radnim obavezama, iako ste željni odmora i mira. Obavite što je moguće više toga, jer idući dani donose još veću zaokupljenost poslovima. Vaš interes za ljubav i dalje će rasti, ali teško ćete kontrolisati svoje emocije. Smetaće vam što se simpatija drži suzdržano i nezainteresovano.

Rak


Neke osobe iz radne sredine doživljavaju vas kao suparnika, ali uprkos njihovim podmetanjima, imate dovoljno snage za savladavanje prepreka. Kvalitetna komunikacija pomoći će vam da izgladite sukobe s partnerom, ali nemojte čekati da razgovor podstakne druga strana, jer ćete se načekati.

Lav


U poslu počnite rješavati najbliži cilj, budite temeljni. Željećete da sve odmah uradite pa biste se mogli naći u gužvi. Nemojte se nervirati oko beznačajnih stvari, nepotrebno ćete se umoriti. Više mislite na sebe i svoje zdravlje. Bavljenje sportom je preporučljivo, ali sve što radite neka bude umjereno.

Djevica


Drugi ljudi i događaji odvući će vam pažnju s nekih problema koji su uzrok neraspoloženja. Neke će razveseliti povoljan razvoj ljubavne situacije, možda i uzvraćena osjećanja. Odlično ćete se snalaziti u poslovima koji iziskuju kreativnost, samostalnost i okretnost. Spojićete ugodno s korisnim pa ćete se radeći dobro zabavljati.

Vaga


Najbolje od sebe daćete u poslovima gdje se traže improvizacija i brze reakcije. Izgladićete nesuglasice na radnom mjestu i postići dogovore na neka bitna pitanja. Ipak, u porodici nećete naići na razumijevanje. Stariji ukućanin postaće naporan, a uzrok može biti njegov težak i nepredvidiv karakter.

Škorpija


Mogli biste riješiti brojne praktične probleme koji vas tište u svakodnevnom životu ili dovršiti zahtjevan projekat. Podrška bližnjih mnogo vam znači pa ćete biti posebno osjetljivi na partnerovo ili simpatijino ponašanje. Nemojte bježati od mogućih intimnih problema, dan je stvoren za njihovo rješavanje.

Strijelac


Postaćete veseliji, češće se smijati i odmahivati rukom na sve što vas je donedavno nerviralo. Komunikacija i socijalne vještine biće zaslužne za vaš uspjeh. Izađite u susret ljudima, jer će vam pomoć i usluge biti uzvraćene. Rad i zalaganje biće praćeni dobrim finansijskim rezultatima, ali nemojte dati sebi previše oduška u trošenju.

Jarac


Primijetićete da se manje trudite oko nekih stvari, ali da ipak lako i brzo ostvarujete rezultate. Ako se upuštate u nove i rizične poslove neizvjesnog karaktera, nemate se čega bojati. Nemojte biti pasivni, jer sve što vam se do sada činilo nepremostivo, moglo bi se početi ostvarivati idućih dana.

Vodolija


Bićete nespremni da se ozbiljnije uhvatite u koštac s osobama ili situacijama koje vas ne usrećuju. Radije ćete se povući ili svojim postupcima unositi nemir u bliske osobe, ali i u vlastito srce. Godiće vam trenuci samoće u kojima ćete moći bolje spoznati vlastite potrebe i shvatiti da sve što se događa nije uvijek slučajno.

Ribe


U poslu će do izražaja doći vaša originalnost i spremnost za isprobavanje novog i nepoznatog, iako vam može nedostajati praktičnosti. Oduševiće vas iskren razgovor i neposrednost jedne osobe s kojom biste mogli razviti lijepo prijateljstvo, a možda i nešto više tokom idućih dana.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info