Dnevni horoskop za 05.09.2020.

0

Ovan


Ljubavni život vam je sve bolji. Samcima su moguće nove ljubavi, a nesrećno zaljubljenima uzvraćena osjećanja. U kući ćete se zadržavati samo onoliko koliko je potrebno i slobodno vrijeme provoditi s prijateljima. Osjećaćete se smireno, godiće vam ugodna atmosfera za koju ćete većim dijelom biti i sami zaslužni.

Bik


Raspolagaćete zavidnom količinom energije i entuzijazma. Vjera u sebe i oslanjanje na vlastite snage biće istaknuti, a na prvi pogled vidljivo je da želite više nego drugi. Izbjegavaćete ljude i situacije koje vas ne čine srećnima te sami kreirati nove i prihvatljivije uslove. Moguće su proslave, bilo da je riječ o nečijem rođendanu ili sličnom događaju.

Blizanci


Naći ćete vremena za sebe i ispunjenje privatnih planova. Mnoštvo aktivnosti biće povezano s prijateljima pa ćete izbivati iz kuće pod raznim izvinjenjima. Težićete skladnim ljubavnim vezama i druženju s ugodnim ljudima, a slobodni bi mogli biti okruženi udvaračima i imati dilemu između dvije prilike. Moguća je neočekivana posjeta gostiju.

Rak


Dobro bi vam došlo da malo odmorite, obnovite istrošenu energiju i postavite nove ciljeve i prioritete. Psihička ravnoteža biće vam malo uzdrmana slijedom prošlih zbivanja, a i nervoza će vam kvariti raspoloženje. Povećana je briga za članove porodice i ljude koje volite, što će vam dodatno trošiti energiju.

Lav


Pronaći ćete nove motive koji će vas pokretati na akciju. Prestaćete se opterećivati problemima i smislom života, barem što se današnjeg dana tiče. Samce bi slučajnost mogla spojiti s osobom koja će im jako odgovarati. Zbog toga današnji dan svakako provedite u društvu, jer je poznanstvo izvjesno.

Djevica


Najbolje za sebe učinićete ako slobodno vrijeme provedete u čitanju ili gledanju filmova. Izbjegavajte zahtjevne razgovore i naporne ljude čiji vam predvidivi razgovori idu na živce. Obogatite ljubavni život nježnostima i romantikom. To je ono što vaš partner priželjkuje, ali možda ne pronalazi načina da vam to otvoreno kaže.

Vaga


Ukoliko se osjećate umorno, nemojte pretjerivati u kućnim poslovima ili dopustiti da porodica uživa dok vi radite. Uposlite ukućane, svakome od njih dajte neki zadatak. Ako vas prati osjećaj unutrašnje praznine, razmislite o bavljenju nekom duhovnom tehnikom koja bi vam pročistila um i dala osjećaj mira i ispunjenosti.

Škorpija


Planete upućuju na trenutke rastresenosti i smušenosti, a koji će poremetiti vaše navike i slijed obaveza. Pridavaćete značaja sitnicama i nepotrebno se zamarati pitanjima na koje ionako niko nema odgovora. Neki će zaviriti u svijet duhovnosti ili alternative, pronalaziti zanimljive sadržaje na internetu ili putem literature.

Strijelac


Ne dopustite da vam otežane okolnosti poljuljaju samopouzdanje. Ukoliko pronađete u sebi snagu, dogodiće se pozitivni preokreti. Vrijeme je za promjene kojima ćete partnera privoljeti da više učestvuje u vašim životima. Najbolje je da položite karte na sto i tako uvidite mane i prednosti vašeg odnosa. Pripazite na zdravlje!

Jarac


Više pažnje posvetićete potrebama svog organizma. Neki će se početi zdravije hraniti, vježbati i konzumirati vitamine. Možda ćete idućih dana obaviti rutinski pregled koji će vam umiriti savjest i potvrditi da je s vašim zdravljem sve u redu. Neki pripadnici znaka će otputovati u grad gdje živi njihova simpatija, a što će ih posebno veseliti.

Vodolija


Osjetićete sigurno tlo pod nogama koje će vam osigurati članovi porodice. U vaš dom stižu radosne vijesti o vjenčanju, rođenju djeteta ili poruka ljubavnog sadržaja od osobe koju simpatišete. Ne propustite priliku za izlazak u društvo i ne gubite dragocjeno vrijeme na silne pripreme – obucite se što jednostavnije.

Ribe


Bolje ćete se slagati s rođacima i djecom nego s roditeljima i onima s kojima dijelite stambeni prostor. Sputavaće vas boravak u kući. Moguća je prolazna nesloga između roditelja u čiji spor se nemojte uvlačiti. Vaš pokušaj uspostavljanja reda i mira naići će na njihovo suprotstavljanje. Pustite ih da sami riješe svoj problem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info