Dnevni horoskop za 02.09.2020.

0

Ovan


Uspjećete ostvariti poslovne ideje, ali to će zahtijevati potpunu predanost radu. Pazite da se previše ne iscrpljujete. U ljubavnom životu neće biti promjene – vaša je veza stabilna i obećavajuća. Ipak, nemojte se uspavati i previše prepustiti svakodnevnici. Osvježite ljubav povećanom pažnjom i zavođenjem.

Bik


Bez obzira na poslovne probleme, nastavite svojim tempom i nemojte se obazirati na način na koji drugi obavljaju svoj posao. Vaš naporan rad će biti primijećen, samo budite strpljivi. Uložite truda u odnos s partnerom koji neće uvijek biti spreman progledati kroz prste vaše propuste. Bude li vas kritikovao, dobro razmislite o njegovim riječima.

Blizanci


Dan je odličan za hrabre i odlučne poteze – priđite onome ko vam se sviđa! Tvrdoglavost i upornost ići će vam naruku. Ma koliko ovakav pristup možda nije dobar u bračnom životu, u poslu ćete profitirati. Ukoliko se želite nekome nametnuti, dokazati svoje sposobnosti ili ga za nešto pridobiti, sada to uradite.

Rak


Svoje stavove ćete teško usaglasiti s partnerovima. Ako ne želite produbiti nerazumijevanje, pristanite na ustupke – shvatićete da je partner u nekim stvarima u pravu. Slobodne očekuje poznanstvo s mlađom i šarmantnom osobom, ali odnos će zasad ostati na nivou prijateljstva. Prihvatite takvo stanje stvari.

Lav


Poboljšajte komunikaciju s partnerom. Ukoliko uspijete da ga privolite na razgovor, lako i brzo ćete riješiti nesuglasice. Uspostavićete bliskije odnose s ljudima koji žive daleko od vas. Nije isključeno da posjetite rođaka u inostranstvu ili da sami nekoga ugostite. Dobro ćete procijeniti nečije nepoštene namjere i na vrijeme reagovati.

Djevica


Strpljenje će se isplatiti, posebno ako rješavate porodični problem. Izvjestan je veći priliv novca na račun. Moguća je i povišica koja će vas podstaknuti da razmislite o novim oblicima štednje. Poslovni život ne donosi značajnije promjene, a ako ste u očekivanju odgovora ili rješenja, još morate neko vrijeme pričekati.

Vaga


Preosjetljivi ste i skloni da pogrešno protumačite partnerove riječi. Burno ćete reagovati na sve što se događa oko vas. Bićete skloni netaktičnim izjavama i otvoreno iznositi svoje mišljenje pa biste nekog mogli naljutiti. Ako ste kod kuće, bićete pasivniji, a najviše željni izležavanja, čitanja novina i dugog ispijanja kafe.

Škorpija


Udaljite se od svega što bi vas moglo usporavati u napretku. Što manje učestvujte u problemima koji vas se ne tiču. Zasijaćete u zanimanjima koja podrazumijevaju kontakt s klijentima, objašnjavanje i pregovaranje. Na svoje probleme gledaćete s vedrije strane, a nećete ni drugima dopustiti da vas u bilo čemu pokolebaju.

Strijelac


Mnogi Strijelci će ispunjenje pronaći u stvarima koje su dosad podređivali poslu i obavezama. Nećete dopustiti da vam bude dosadno pa ćete se početi baviti hobijima i svime što vas pokreće. Ambicioznijima će se probuditi svijest o odgovornostima koje su preuzeli na sebe. Svi će primijetiti vašu snalažljivost i originalnost.

Jarac


Vaš život mijenjaće prijatelji, rođaci i bliski ljudi. Nekome od njih moraćete uskočiti upomoć, organizovati prevoz ili nekog ugostiti na nekoliko dana. Od partnera ćete tražiti sve ili ništa – nećete pristajati na polovična rješenja. Morate biti spremni priznati svoje greške i naučiti se ustupcima. Ne tjerajte inat!

Vodolija


Pokazaćete snalažljivost i preduzetnost. Vaš način razmišljanja i sposobnost, da brzo prepoznate uzroke problema, pridonijeće tome da dobijete simpatije šefova. Nekima će se pružiti prilika za putovanje u inostranstvo. Intimni život biće bogat uzbuđenjima. Strastveni ste, ali i zahtjevni. Pazite da pred partnera ne stavite prevelika očekivanja.

Ribe


Mogli biste se naglo zaljubiti, ali i shvatiti kako dotična osoba nije onakva kakvom ste je zamišljali. Nemojte biti preoštri prema njoj, jer je niste do kraja upoznali. Nove mogućnosti zarade i poboljšanje životnog standarda dobiće na značaju. Finansijska ograničenja najbolje ćete ublažiti racionalizacijom troškova.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info